2011. január 13-án volt meg utoljára, a következő mensimnek tegnap kellett volna megjönnie. Lehet?
Szia!
Szerintem is hétfőn tesztelj. Tünetekre nem szabad figyelni, nem igazán szokott ilyen korán tünet lenni.
9+5 km
Vannak tesztek, amik a nem várt utáni első nap már kimutatják, ha van valami. Azért még ne éld bele magad, ilyen korán nem igazán szoktak már jelentkezni a tünetek.
Szurkolok, hogy összejöjjön! Majd írd meg, hogy mi a helyzet!
Szia! Nekem is késői pém volt, már 5 napja késett a menzim, mikor a teszt pozitív lett, addig negatív volt. Ha görcsöl a hasad az lehet a beágyazódás jele is. Viszont hányinger, hányás csak később szokott jelentkezni. Nálam 6 hetesen kezdődött. A szárazság sem jelent semmit, én például egyáltalán nem voltam száraz, nem is reménykedtem, hogy baba lehet. Aztán mégis! :)
De a kérdésedre a válasz: Igen! Lehet baba! Szorítok! :)
13 hetes kismama
12:01 vagyok
Az enyhe barnázás lehet a beágyazódás jele is, nem kell rögtön rosszra gondolni. Remélem, csak erről lesz szó, és nem fog valóban megjönni!
Nem csináltál még tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!