Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki aki tapasztalt ilyet...

Valaki aki tapasztalt ilyet kérem segítsen, hogy ez mi lehet?

Figyelt kérdés

4-ére nem vártam, több tesz is negatív, így elkönyveltem h késik, viszont a mellem nagyon fájt, így vettem ma gabreil tesztet (2őt is), amin erős teszt csík van, viszont a konrtoll nagyon halvány, akár lehet száradási csík is. De mind a kettőn??

Milyen erősnek kell lennie? Száradási vagy halvány pozi?? :)

Képet sajnos nem tudok tenni, mert azon nem látszik...

2011. febr. 5. 15:44
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam, a kontroll csík erős a teszt csík halvány..
2011. febr. 5. 15:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Én már jártam már úgy,hogy időn túli pozi volt. A tied attól lehet + is! Röktön jelent meg a halvány csík? Szurkolok,hogy baba legyen!
2011. febr. 5. 16:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Elég hamar jelent meg. Mikor felfutott, akkor előbb a kontroll csík, ami erős is lett, és utána kezdett látszódni a tesz csíknál. Azért mentem le még egyszer a gyógyszertárba, mert nem tudtam eldönteni, hogy ez most szellemcsíkos vagy tényleg pozi. Bár a második is ugyanilyen lett. Egyik sem reggeli pisiből van.
2011. febr. 5. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Az bizony akkor nagyon esélyes a pozira!!!;) Remélem vettél reggelre is. Az enyémen később jelent meg a csík! Holnap tesztelj reggel és írj mi az eredmény. Szerintem siker!!!!!
2011. febr. 5. 17:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Ki lehet fogni 2 hibás tesztet, az tény, de ha időn belül megjelent, akkor az baba lesz :)
2011. febr. 5. 18:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Zárva lesz a gyógyszertár, más bolt ahol lehet kapni nincs a közelben. Jövőhétre marad akkor, de mindenképpen megírom!
2011. febr. 5. 18:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Ma is csináltam, de ezt sem reggeliből és ez is halvány csík. Kezdek reménykedni!!!!! Kettő babát már elvesztettem, nem szeretném bele élni még magam, de remélem sikerült!! :)

Ez most x-epil teszt, tegnapi gabriel

2011. febr. 6. 12:10
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem is reménykedhetsz! Ez sem látszik a fényképen? Szurkolok neked nagyon!
2011. febr. 6. 12:57
 9/14 A kérdező kommentje:

Majd holnap megpróbálom feltenni, ma szerintem nem tudom. Bár nem hiszem, hogy látszik rajta valami.

Köszi a drukkolást

2011. febr. 6. 16:57
 10/14 A kérdező kommentje:

A mait megpróbálom feltenni, de nem nagyon látszik élőben sem. Bejelöltem, hátha így jobban kivehető.

[link]

[link]

Szerinted??

2011. febr. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!