Akik a héten nem várjátok, milyen tüneteitek vannak?
Az előbb teszteltem.
Medi-Lab-ot kaptam csak,tudom nem a legjobb 1x már becsapott engem akkor eléggé megzuhantam miatta,de most tudom,hogy csak félig hiszek ennek a tesztnek.
Lett egy erősebben halvány csíkom.
Majd holnap csinálok még 1-et,várok vele.
Jujj, az már nagyon biztató.
Én nem tudom, hogy most mikor érdemes újra tesztelnem. Tegnap este vagy tegnapelőtt már nem is tudom volt hasszurka, szerintetek beágyazódás lehetett? És ha igen mikor teszteljek ismét?
de most komolyan ezek a hasszurka dolgok meg ilyen tünetem van meg azt érzem,most komolyan erre alapozol:D
egy női szervezetben annyira sokmindentől lehet hasszurka hisz állandó mozgásban van minden ha van baba ha nincs.
nem akarlak bántani ne haragudj,de már annyira kimerítő ez a dolog:D
szerintem tesztelj
van otthon teszted?
ha nincs holnap tesztelj eggyel és majd meglátod
remélem a +++++++++++++++++++++++++++ tesztet
Előző voltam, azt elfelejtettem leírni, hogy Medi-Preg-gel teszteltem tegnap (25-ös) negatívat.
A patikában 10-es érzékenységű tesztet kértem, majd közölte velem a gyógyszertáros fickó, hogy a terhestesztet nem így mérik. (???) Így adott egy 25-öst.
Én nem haragszok, csak próbáltam átbeszélni valakivel ezt a dolgot, mivel nincs senki akivel tudnám.
Sajnálom, hogy kimerítettelek vele.
Szia
dehogy Isten ments hogy haragudj rám,csak tudom milyen ez mikor az ember fia már annyira szeretné hogy minden sz@rra oda figyel.....és teljesen feleslegesen..
ne élld bele ennyire magad és előbb jön mint azt te gondolnád....
és ha megbántottalak akkor elnézést kérek ténleg egy csepp rossz szándék nem volt a szavaimban.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!