Akik a héten nem várjátok, milyen tüneteitek vannak?
Sziasztok!
Én is mára nem várom,már a mai napon többször is megnézem a bugyantómat,hogy meg e jött de semmi még.
Én nem akarok tesztelni,mert előzőleg is teszteltem aa nemvárt napon lett egy halvány de erős csíkom,és mégis megjött.
Szóval én még várok 1-2 napot.
De drukkolok midenkinek.
33 naposak a ciklusaim.
hát pont ez az hogy semmi folyásom nincs.
De mint írják minden terhesség más.Előző terhességem ami sajnos rosszul végződött ott volt folyásom rendesen az első hetekben.
Most nincs semmi.
Nálad?
Sziasztok!
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de semmi. Mensim előtt 4 nappal már szoktam érezni a jelét, hogy megjön (görcsök, cicifájdalom - ezt még hamarabb kb. 1héttel előtte), de most semmim sem fáj.
Tegnapelőtt este szúrást érzetem a méhemben, és a két oldalamon is. Folyásom is volt.
Tegnap teszteltem negatívat.
Most nem tudom igazán, hogy mi van.
Szurkolok mindenkinek!!!
11:57-es mikor volt az ucsó menzeszed?
és hány naposak a ciklus közti napjaid?
ezt most kinek írtad? :D
mert én asszem tőled kérdeztem
Nem tudom tőlem kérdezted-e, én vagyok az egyik 11:57-es, aki a hosszabb hsz-t írta. Egyébként Anita vagyok :)
Ha tőlem kérdezted, akkor az utolsó menszim dec. 26-31-ig tartott. Átlag 29 naposak a ciklusaim. A ciklus.hu szerint tegnap kellett volna jönnie, de semmi. Csak hasszurka.
akkor tőled nekem 24.-29-ig tartott szinte majd egyforma a tieddel
meglátjuk én pont az előbb vettem egy tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!