3 abortusz és több éves hgomba után, hogy lehet, hogy terhes vagyok?
Egy korábbi válaszoló vagyok:
Örülök, hogy így döntöttél:)
Minden jót!
csak halkan jegyzem meg, 8800 Ft-ot fizetek 3 havi gyógyszerért.
Ez nem olcsó, és még így is benn a pakliban, hogy terhes legyek, mint bárki másnak is
Köszönöm kedves utolsó!!! Nagyon igazad van ez a minősíthetetlen nőszemély szerintem reszketve várja, hogy valaki reagáljon már valamit és ugorhasson a válasszal a másik nyakának.
Kedves 67 %-os akadj már le rólam és a kérdésemről is!!
Kedves 67%-os!
Egy abortusznak nagyon sok háttere lehet, és ha én gyógyszer mellett teherbe esnék, nem tartanám meg még véletlenül sem.
Ugyanis van egy kromoszóma-rendellenességgel született gyermekem, és amikor ő fogant, nem szedtem semmit.
És nem mernék kockáztatni, hogy beteg lesz.
Ok, tudom, hogy vannak vizsgálatok, de inkább egy abortusz, mint egy 20-22 hetes indított szülés.
Lehet lepontozni, de olyanok tegyék, akinek van már gyógyíthatatlan beteg gyereke, akinek esélye sincs a gyógyulásra..
Igazán örülök,hogy mindannyian kedvesnek tartotok.
Az utolsó példa extrém eset volt.Kötve hiszem hogy 3 abortusznál ugyanez volt a helyzet.Kérdező,ha van kedved foglalkozni a témával(a hüvelygombádon kívül is) és szóra méltatni a 3 baba életét,igazán leírhatnád a körülményeket.
Nekem sokkal inkább tűnik úgy,hogy nektek van már csak azért is ellenkezhetnétek.
Ja hogy akinek más a véleménye,annak rögvest semmi köze az egészhez...?Kérem,akkor nem kell sem névvel,sem névtelenül kitárni a helyzetet az interneten.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!