3 abortusz és több éves hgomba után, hogy lehet, hogy terhes vagyok?
Tudom, hogy nagyon nehéz, ha valaki nem szeretne babát, és mégis jön, annak ugyanakkora trauma, mint aki nagyon szeretne és nem jön. Ítélkezni nekünk nincs jogunk. Ha jó a kapcsolat a pároddal, nincs túl nagy anyagi gondotok, akkor én azt tanácsolnám, hogy tartsátok meg. Az ugrott be hirtelen, hogy képzeld el, milyen szép lesz idén a karácsonyod, eggyel többen lesztek, gyarapodik a család.
Ezt éltem meg pár éve, nem akartam már több gyereket, de hiba csúszott a védekezésbe. Abortuszt egyáltalán nem akartunk. Imádom ezt a gyereket, pedig el sem tudtam képzelni, hogy újra babázni fogok. Nagyon jó döntés volt:))
35 vagyok, a gyerekek 11, 7 és 2 évesek.
A harmadik nem volt betervezve, de jött.
Először én is nagyon ki voltam bukva, de a kezdeti hónapok sokkja után megnyugodtam. Csak az számított, hogy a férjem is akarta, hogy megtartsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!