3 abortusz és több éves hgomba után, hogy lehet, hogy terhes vagyok?
Akkor max. kettő heted van eldönteni, te is tudod...hiszen az egész procedúra is időigényes, papírok, ilyesmi...
Mit tervezel?
Naakkor szerintem itt az ideje, hogy leülj a férjedel, és kifaggasd.
Azért neki sem mindegy, hogy alakul a dolog.
és nagyon nagyon hamar döntened kell, akár így, akár úgy.
A babának kezdenek kialakulni a szervei, van szívhangja, szóval ....
Ha megtartod, akkor az miatt kellenek a vizsgálatok.
Most a talpadra kell állni, összeszedni magad, és dönteni
és kívánom, jól dönts
Mindezt jóindulattal írom, nem bántásból.
Én ha tabletta mellett terhes lennék, több okból nem tartanám meg, viszont nem várnék eddig..
Van olyan barátnőd, aki lelket tud önteni beléd? Nekem szerencsére volt, és furcsa, de az ő szava sokat számított nekem. Először én is elgondolkodtam azon, hogy talán mégsem tartom meg, de ő nagyon megnyugtatott, nem győzök hálásnak lenni érte.
De: ha úgy érzed, hogy a lelki békét csak úgy áll helyre, ha nem tartod meg a babát, akkor szerintem vegyél egy nagy levegőt, és még a héten kezdd el az ügyintézést...
óvszer, pharmatex, injekció, pesszárium.
ha valaki nem akar teherbe esni, akkor nem esik...
bocs.
nem tudtok a férjeddel leülni ezt megbeszélni?
Azért ez gondolom szinte az utolsó hogy esetleg babát vállaljatok. Ha megtartanád, vagy ha nem, el lehet köttetni a petevezetéket, én is ezt fogom csináltatni, mert a gyógyszert nem tudom szedni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!