Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan vélekedtek a Jónás...

Hogyan vélekedtek a Jónás naptárról?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok, vélemények..
2009. febr. 2. 16:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Néhány napja szintén kérdezett vki egy hasonlót!

Nekem ebben a hónapban a termékeny napjaim egyike egyben a Jónás napom is, de én ezzel előtte nem foglalkoztam. most is csak véletlenül keveredtem fel arra az oldalra! Ha bejön, majd megírom, a héten kiderül, de igazából nem tartom hihetőnek! Hátha hogy megcáfol! ;)

2009. febr. 2. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem jott be. Tok maskor estem teherbe.
2009. febr. 2. 17:05
 3/9 A kérdező kommentje:

Elsőnek!Majd mindenféleképpen írd meg, hogy mi az eredmény, jó?

Másodiknak!Akkor is próbálkoztatok, amikor a napod vaolt?

2009. febr. 2. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy szinte mindig mensi napokra tette. Akkor meg nincs kedvem, sosem szoktunk és nem is akarunk összebújni.

A ciklusaim elég változó hosszúságúak, mivel szoptatok. 24-36 naposak.

2009. febr. 2. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
A masodik vagyok: igen, akkor is probalkoztunk. Abban a honapban nem, amikor vegulis teherbe estem, mert akkor pont mensi napra esett (volna. De nem jott meg. :o)
2009. febr. 2. 17:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség. Az első gyerekkel úgy lettem terhes hogy mindig akkor bújtunk ágyba amior kívántam a dolgot,nem is kellett sokat várni a babára.,csak négy hónapot..
2009. febr. 2. 18:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagy gratula a Babókhoz!:)
2009. febr. 2. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 5 hónappal ezelőtt hallottam róla, akkor már 4.hónapja próbálkoztunk, bíztam benne, de nem jött be még eddig. Viszont nekem is, -mint ahogy az előttem lévő vki megjegyezte- mensi napra tette a jónás napomat kb. 3 hónapig, aztán meg közvetlen utána. Most viszont azért reménykedem, mert mensi után 8. napra tette. előtte egy nappal, és aznap is együtt voltunk. Majd megírom ha bejött. (kb. 3 hét múlva tudom csak meg).

Sok sikert hozzá! Egy kicsit azért hihető, ha hiszel az asztrológiában, ebben is hihetsz.

2009. febr. 2. 19:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves első kérdező!

Kiderült már?

Sikerült pozitívat tesztelni?Kíváncsian várom a fejleményeket.

2009. febr. 6. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!