Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshetek úgy ha menstru...

Teherbe eshetek úgy ha menstruációs zavarom van?

Figyelt kérdés
2008. jan. 24. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit értesz menstruációs zavaron. Nekem mindig rendszertelen volt a mensim, kb. 35-36 napokra jött meg (volt olyan hónap, amikor ki is maradt) mégis babát várok, ráadásul egy hónap alatt sikerült. :)
2008. jan. 24. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van öszefüggés a rendszertelen mensi, és a teherbeesés között. Miért nem mész el orvoshoz a mensi zavarokkal?
2008. jan. 24. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azota van mensis problemam amiota abbahagytam a fogamzasgatlot,volt 4 honap amikor nem is jott meg,azota legalabb azt elertem,h megjon 32,36 napra,es most kisbabat varok,ugyhogy szeritnem siman lehet babad.

9 hetes kismama

2008. jan. 24. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Természetesen igen, teherbe eshetsz. De érdemes lenne kideríteni a gond okát, és kezelni.

(nekem PCOt diagnosztizáltak 6 éve, és 21 hetes kismama vagyok:)

2008. jan. 24. 16:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Bővebben is kifejtem csakhogy értsetek!!2006 áprilisában szültem császárral,és még a szoptatás alatt megjött újra a mensim.Akkor kaptam fogamzásgátlót,amit szoptatás alatt lehet szedni..de attól nagyon fájt a hasam így abba kellett hagynom.Késöbb a mensim elhúzodott 15 napig is..nem durván véreztem csak pecsételő vérzés volt..ezzel elmentem dokihoz,ő írt fel egy újabb gyógyszert amit el kezdtem szedni de azt a hónapot végig menstruáltam..ezzel visszamentem a dokihoz,azt mondta ne aggódjak nem velem van a baj a gyógyszer dolgozik bennem.Kezdjem el a következő havit is!!Megtettem,akkor vérzés nem volt de fájt tőle a hasam minden nap...így abbahagytam!!!Akkor ugye megjött,4 napig mensiztem,majd elmúlott!!!De rá 1-2 napra barna folyásom lett és fájdogált a hasam is!!De aztán ez is elmúlott!!!Nemsokára szeretnénk majd újabb kisbabát és félek hogy nem fog sikerülni!!!
2008. jan. 24. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat rosszul értékeltem!!!A jót akartam megnyomni!!
2008. jan. 24. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!