Mi lehet az oka annak, hogy 40-42 naposak a menstruációs ciklusaim? Teherbe eshetek így is? Miért kell több idő a petefészkemnek hogy petét termeljen?
Figyelt kérdés
Gondolom ez miatt hosszabb a ciklusom..2008. jan. 20. 19:24
1/3 anonim válasza:
Minden szervezet más és más, minden hormonrendszer máshogy működik. Neked így. Ez neked semmiféle kellemetlenséget nem okozhat a teherbeeséssel kapcsolatosan.
2/3 anonim válasza:
Mérd az ébredési hődet. A görbéből látszik, hogy van e peteérés és hogy mikor.
3/3 anonim válasza:
Okozhatha ciszta, vagy hormonzavar, vagy bármi.
De lehet, hogy minden rendben, csak te így múködsz.-)
nekem is 38-40 napos ciklusaim vanna, PCO-m van és a gyógyszer után így állt be, mégis 3 hónap alatt babás lettem:)
Lehetsz terhes, persze, csak lazulj, és nem gondolj rá sokat, én nem tanácsolom a hőmérőzést meg egyéb dolgot, csak "éjétek mindennapotokat", hamarabb össejön, ha nem görcsölsz rá:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!