Jön a 3. baba. Hogy mondjam el? Normális vagyok hogy félek?
Első vagyok.
Az előző babát anyunak telefonon mondtam meg, Ő adta tovább a családnak. De mivel szörnyen aggódós, nehézzé tette a várandósságom hónapjait. Pl. hamarabb akarta tudni a vizsgálatok eredményeit, mint én magam, és naponta 2-szer hívott azzal, hogy jól vagyok-e. Mit mondjak, kikészültem tőle. Ezt a babát már meg sem mertem mondani, adtam magamnak néhány nyugodt hetet, aztán a 15. héten a férjem adta körbe a jó hírt. Arra is felhívta mindenki figyelmét, hogy kicsit lazábban kezeljék a helyzetet, mint előzőleg.
Nekem nem igazán számit ki mit mond, és hogy mogorva lesz-e, meg hogy azt mondják, hogy minek már a 3.
Szeretnénk 3.at, és a gyermekeimen és a páromon kivül más nem izgat.
Apukádnak mi lenne a gondja?Attól félsz,hogy megkérdezi,hogy mire lányom 3 gyerek,amikor még nincs meg a nagyobb lakás?Nem tudtatok várni vele,amíg rendezitek a lakást?
Anyukád sem repesett éppen az örömtől,ahogy olvasom.A körülményeiteket pedig ők ismerik a legjobban.Gyakran érdemes hallgatni a szülőre az ilyen ügyekben.Csak féltenek benneteket "a mai világban",ennyi az egész.
Te sem írtad volna ki a kérdésedben ezeket a körülményeket,ha nem ez zavarna a legjobban.
Kívánom,hogy hamar rendeződjön a lakás dolog,és akkor már az új lakás örömhírével együtt tálalhatod apukádnak az új unokát.
Ha meg nem akkor csak mond meg neki,hogy apu ne félts,most egyenlőre így esett,de mindent megteszünk,hogy ne kelljen aggódnod értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!