Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamik, milyen vitaminokat...

Kismamik, milyen vitaminokat ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nemsoká belevágunk a nagy feladatba, és szeretnék vitamint szedni előtte. Ti milyen kismama- vitamint szedtetek előtte, és az első pár hónapban? Mennyivel előtte kezdtétek szedni? Volt valami mellékhatás? Vitaminnal mennyi időre rá sikerült teherbe esni? Köszi a tanácsokat!
2011. jan. 12. 19:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is hiszek abban, hogy elsőre összejön, és össze is fog jönni. Sokan nem hisznek a Titok-ban, nekem bizonyított :) Ha még fogsz emlékezni erre a kérdésre, és pozitívat tesztelsz, írd meg ide nyugodtan, hogy veled tudjak örülni :D
2011. jan. 13. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindenképp megírom és mindenképp pozitívat fogok tesztelni;)
2011. jan. 13. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom azt mondta, hogy mindegy milyen terhes vitamint kezdek el szedni, arra figyeljek, hogy napi 0,4 mg folsavra van szükség.

Én Béres Gravidát kezdtem el szedni 4 hónappal azelőtt, hogy terhes lettem.

2011. jan. 13. 16:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom az Elevitet ajánlotta,de azt mondta hogy elég csak úgy szedni hogy menzi után 2héttel elkezdem szedni,és addig amíg újra meg nem jön,ha pedig nem jön akkor folytatni!

Mi a titok?

Engem is avassatok be! :)

2011. jan. 13. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:

A Titok- a pozitív gondolkodás. Ha akarsz valamit, bevonzod. Sajna sokan hiszik rossznak, mert ha én azt mondom otthon, hogy de jó, márciusban már áldott állapotban leszek(és sokat mondom, ezzel bevonzom), a család rám szól, hogy ez még nem biztos, stb... nem szabad elvenni az esélyt, hogy sikerülhet, hisz semmi indokuk nincs erre, doki szerint egészségesek vagyunk, nincs komoly oka, hogy ne sikerülne. Nem szabad mások negatív hurrogásaira figyelni, csak tudni, hinni benne, hogy igen, lesz baba- sikerül a vizsga- meggyógyulok- stb... Ne azt mondd, hogy -de jó lenne- hanem azt, hogy mikor már sikerül, hiszen természetes, hogy sikerül, akkor-

Érted? :)

Valamint ajánlom, hogy nézd meg online a Titok- cimű filmet.

2011. jan. 13. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!