Kislanyt szeretnenk, valami tippet, trukkot, pozt ajanlotok nekunk?
Nekem bejött:
- 2-3-4 nappal peteérés előtt szexeltünk
- sok kalciumot ittam még a tervezés hónapjaiban (ez utóbbiról már csak utólag olvastam,hogy elősegíti a kislány érkezését, én valójában azért ittam mert irtő erős pollen allergiám van)
Ennyi.
Ennek tudományos magyarázata van,hogy a lány kromoszómát hordozó spermiumok sokkal lassúbbak,de tovább élnek. Tehát, ha több nappal peteérés előtt vagytok együtt, akkor mire kilökődik a pete, a fiús spermiumook már rég elpusztulnak, a lányok meg nagyon is élnek, és mi több épp akkor érnek oda.
Ezért nem szabad ilyenkor már 1 nappal PÉ előtt vagy aznap együtt lenni, mert akkor a fiús spermák rögtön beelőzik a többit.
(Nekünk ez akkor már a negyedik próbálkozós hónapunk volt, és egy ismerős pár hatására el is utaztunk otthonról éppen jókor, és csak lazítottunk és szerettük egymást. Babáról szó sem volt, próbáltuk jól érezni magunkat. 3-an tértünk haza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!