Irrigálás jó vagy sem?
Jajjjjj, pedig már tiszta zizi voltam miattad... sebaj, várunk türelemmel. :)
Amúgy én a nemvárt napján ellőttem egy 25-ös tesztet is. Határozottan csíkos lett :)
Az nagyon jó, ha már a doki is érzett valamit. Nekem 1 nap késés után kézi vizsgálattal semmit sem érzett, még UH sem látszott semmi, csak 4 nap múlva. Szóval ezek nagyon jó jelek :)
Bármikor is tesztelsz, én addig fogok szurkolni!
Puszillak
Hahó!!!!!
Most már biztosan késik 2-3 napja, vagy talán megjött??? :(
Nagyon várom, hogy jelentkezz!
pusziii
Szia!Nagyon köszi a szurkolást.Sajnos tegnap reggel megjött...A fura az hogy ma már alig van.Nem tudom.Igazán belefáradtam az egészbe.Tudom,hogy rövid az idő,meg minden.De most volt a legdurvább.Most nagyon csalódott lettem és letörtem.Próbálom összeszedni magam sajnos eddig eredménytelenül.Nem tudom mi lesz.A válaszodat még megvárom,aztán egy ideig nem leszek.Most kicsit hanyagolom az egészet.A számolgatást meg az ovu tesztet meg mindent.Elkeseredtem.Sajnálom.
Remélem Veletek minden okés!Szeretettel gondolok Rátok!Puszi
Jaj Istenem, annyira sajnálom! :(
Nagyon elszomorít amit írsz, nem is tudom mit mondjak... Nem mondom, hogy fel a fejjel, majd a következő sikerül, mert tudom nagyon jól, hogy ez most úgysem vigasztal. Ilyenkor nem lehet semmi jót mondani. Nyugodtan szomorkodj, ha kell sírj picit, vagy akár légy dühös, tegyél bármit, hogy feldolgozd, de fel ne add! SOHA! (egy biztos: pár nap múlva jobb lesz!)
Utólagos engedelmeddel meséltem a páromnak is a történeted, ő is szurkol nektek és üzeni, hogy nyugi, majd egyszer csak nem fog megjönni :) (Tudod, a pasik ezt lazábban veszik, és milyen igazuk van?! )
Ha kedved támadna még írni, akkor a csikohalacska kukac freemail.hu címen megtalálsz. Én örülnék Neked! :)
Gondolok Rád!
Voltunk dokinál már nagyon sokat nőttünk, 5,0 mm a petezsák és 1,9 mm a picikénk, határozott szívhanggal :) Doki szerint "szemmel láthatóan jól érzi magát a pocakban". Búcsúzásképpen ugyanezt a mondatot kívánom mihamarabb Neked is!
Puszillak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!