Irrigálás jó vagy sem?
Szia Viki!
Akkor pontosítsunk: 31-én volt az utolsó menzeszed első napja, 14. napon volt pozitv az ovu teszt, így vagy aznap, vagy másnap foganhatott a bébi. Jővő pénteken lesz a ciklusod 28. napja így (28 napos ciklus esetében) szombaton kellene (nem) megjönnie. Bocsi a vasárnapért, én számoltam el.
Ha neked is hasonlóan erős szervezeted van, akkor már a 11-12.DPO-n is tesztelhetsz (szerda-csüt. környékén, reggel 10-es teszttel).
Ha pénteken mész dokihoz, számíts rá, hogy nem fogja tudni megállapítani, hogy terhes vagy-e, hacsak nem kér egy vér HCG tesztet, mert ilyen korán még csak az mutatná. Persze ha a vér mutatja, akkor az otthoni vizelet teszt is mutatja :)
Mi nagyon jól vagyunk. Növögetünk :) Most töltöttük az 5. hetet és már jártunk a védőnéninél is. Szerencsére nagyon szimpatikus, kedves és segítőkész. Ellátott egy csomó jótanáccsal. 31-én megyek ismét a dokimhoz, akkor már majdnem 7 hetesek leszünk és már lesz szívhangunk is :)
Tudom, hogy most csigaléptekkel haladnak a napok, de kitartás, ott lesz az a két csík! :) Tudod, csak pozitívan! :)
Gondolok Rád/Rátok!
puszi: Bea
Szia!!
Jaj de jó:DDD Olyan jó olvasni hogy minden okés Veletek:)
Igen igen most így jó a számítás.Én is már totál belekeveredtem.Pedig igazán megtanulhattam volna már:DDD
Szégyellem magamat,25 évesen...hihi
Én is jól vagyok,ma felkeltem és rohantam a Wc-re elkapott a hányinger,és hánytam is...:S Ez reggel 7-kor volt.Azóta bevettem egy B6-ot meg ettem is,hát mit mondjak,nagyjából segített de azért el el kap az öklendezés.A hasam nem fáj,néha fura de annyira nem hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítsak neki.:)
Tudom,hogy nem látja doki,csak jó lenne ha úgy csinálná a cytot,hogy tud róla,meg mindenképp akarok beszélni is Vele vagy ezért vagy azért.Kicsit fáradékonyabb is lettem,de ezt betudom a hétvégi pakolásnak.Még nem iszom előre a medve bőrére,de nagyon pozitív vagyok:))))))
Csütörtökön vagy pénteken reggel tesztelek,majd megírom Neked.
Meg ha van kedved amúgy is beszélgethetünk:)))
Most megyek,gondolok Rátok!!!!Szoríts!!!!Puszi:Viki
Kedves Viki!
Örülök a soraidnak, és annak is amit írtál. Az öklendezés/hányás nagyon jó jel lehet. :) Már csak 1-2 nap és tesztelhetsz. Mi az első hányinger után két nappal, este már pozitívat teszteltünk. Persze én teljesen be voltam tojva, így pipiltem egy pohárba és a párom (apuka) végezte el a tesztet. Nagy boldogság volt :)
Mondjuk én mindig is így terveztem, hogy az elejétől fogva minden egyes részletébe be kívántam vonni a párom. Szeretném, ha az első perctől kezdve részese a babavárásnak.
Amúgy jól vagyunk. Leszámítva az állandó pisilést (nagyjából másfél óránként kell mennem) éjszaka is.
A hányinger reggelente tör rám, főleg ha éhes vagyok. Általában öklendezésig jutok, hányni szerencsére még nem hánytam, de amúgy sem vagyok egy hányós fajta.
Nagyon fáradt vagyok, egész nap tudnék aludni, de ezeket leszámítva minden SZUPER :)
Nagyon drukkolok neked, de tutti a két csík.
Milyen tesztet vettél?
Üdv: Bea
Szia!
Na hát ez tényleg nagy pillanat lehetett:)))Én is mindenbe beavattam a vőlegényemet,már sokszor többet tud a dolgokról mint én,magán akciókba kezdett,olvas,internet stb:D
Tegnap este elkezdett fájni a mellem de inkább csak a mellbimbó rész.Ma nem hánytam,csak az öklendezés áll fent,mondjuk most felkelés után rögtön ettem.Általánosságban csak a közérzetem fura,meg a mindjárt megjön érzés lájtos formája kerülget.Nekem csak az adott napon szokott ez lenni,előtte sose.Nincs folyásom,tök száraz vagyok,menzi előtt fehér krémes szokott lenni.Nagyon bizakodom.:))))Nem vettem még tesztet,10-re gondoltam...Szerinted???Puszi
Szia!
Szerintem minden jónak tűnik. :) Én egyetlen durva hányingeren kívűl semmit sem éreztem az elején. Aztán két nappal később( a nemvárt előtt két nappal) már pozitív volt a tesztem, és még utánna 3 szintén.
Most, hogy töltöm a 6. hetet, most kezdenek rendszeresedni a reggeli émelygések, undor bizonyos szagoktól és a rettenetes fáradtság.
Szóval szerintem ne magadon keress tüneteket, azok úgyis később leszenk, hanem irány tesztet venni (nekem több nap keresgélés, sok sok gyógyszertár, mire találtam 10-es érzékenységűt).
Szóval mikor is lesz az a Két Csíkos Nagy Nap?
Én már nagyon drukkolok!
Most tessék csak nagyon pozitívan gondolni arra a két csíkra. Képzeld el, hogy ott van a kezdeben és örülsz neki! Így tudod, csak igazán bevonzzani. Tudod, nekem bevált :)
Hajrá! Gondolok Rád/Rátok! :)
Puszi
Persze, hogy szorítok, ez nem kérdés (de tutti a két csík) :)
Már ma reggel is gondoltam Rád/Rátok, de akkor holnap reggel még jobban! :)
Legyen csodás a holnap reggeled!!!!!!!!!!
Köszönöm szépen:))Úgy érzem én is hogy a mostani türelmességem babát terem.:)Magamra sem ismerek:D
Valahogy annyira nyugodt vagyok:)))))Szuper érzés.:)Nem stresszelek,meg semmi.Eljön mindennek a maga ideje:)
Holnap írok.Reggel tesztelek,de utána tudod mondtam dokihoz megyek.Úgy hogy majd kora délután.De ne aggódj nem felejtem el.Pusza Neked és a bébibogyónak is:)
Szia Viki!
Húúúú már nagyon sokat gondolok Rád. Már túl vagy teszten és talán az orvoson is. Drukkolok, hogy minden szuper legyen és heppy :)
Estefelé tudok újra gép előtt lenni, de nem izgulok, tudom, hogy jó hírekkel jössz :)
Puszillak
Szia!!
Nem tudtam tesztelni mert sehol nem kaptam 10-set.Csak 25-söm van,azt meg nem akartam még ellőni:)
Voltam dokinál hát nem volt túl jó napom,mert nem az én orvosom volt,elment szabira mondom köszi,1 hónapja volt hozzá időpontom.Mindegy ha már ott voltam,bementem a helyettesítő fószerhez,a cyto miatt és nagy vonalakban elmondtam a dolgokat,mondtam gyereket tervezünk,és hogy 3 hónapja nem szedem a gyógyszert,erre mondta,hogy jaj hát akkor ne essen kétségbe ha nem jön rögtön blabla...mondom nem azért mondtam mert kétségbe vagyok esve,csak a cyto miatt jöttem meg gondoltam tájékoztatom.Mondtam mikor volt meg utoljára és hogy a napokban nem várom,és hogy még nem teszteltem.Megcsinálta cytot,meg elkezdte nyomkodni a hasam,mondta jobb oldalon érez valamit,várjak pár napot akkor teszteljek,és 2 hét múlva menjek vissza.:S Semmi konkrétumot nem közölt.Mindegy még nem jött meg remélem nem is fog semmi jele,még mindig tök száraz vagyok.Majd megírom ha már okosabb vagyok.:))))Úgy hogy a drukkolás még jócskán kell:)))De ne aggódj nem pánikoltam be;)Remélem Ti jól vagytok:)Majd még írok és köszönöm a biztatást:)Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!