Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Irrigálás jó vagy sem?

Irrigálás jó vagy sem?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék tőletek.Babát tervezünk,ennek érdekében sokat vagyunk együtt,szedek vitamint én is és a párom is,iszom a cickát,palástfüvet.Most elkezdtem használni a Dolhay féle Colpo Cleaner Laktóz irrigátort hetente egyszer.Ezzel nem ártok ugye?És nem lesz "kevesebb" esélyem?Bután hangzik de azért kérdezem mert ahogy kimossa a pangó dolgokat,úgy kimoshatja esetleg a spermiumokat is?Vagy azok azért feljebb tartózkodnak?
2011. jan. 10. 11:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Nahát ez szuper!!!!!!!!!!!!!!

Már nagyon kőrőz a gólya! :)

Jól tetted, hogy ovu tsztezel! Mi is így csíptük el a kis huncutot.

Nekem már 4 tesztem is pozitív, a vértesztből 360 a HCG szintem, UH-on még nem látszik semmi. (16.DPO-n) :(

Szerdán megyek vissza kontrollra, szoríts, hogy lássunk legalább egy kis babszemet!

És persze szurkolok Nektek tovább!

2011. jan. 16. 11:24
 12/34 A kérdező kommentje:

Persze hogy szorítok,ez nem is kérdés!!!!!Korán voltál de hamarosan meglátod a kis Csöppöt ne izgulj:)))

Köszönöm hogy szorítasz,ennyire nem voltam még biztos magamban:))))))El is kaptam Apát hétvégén mindennap:D

Sokan írták hogy nem jó a napi szex,de nem tudtam türtőztetni magamat!!:D

Biztos vagyok a sikerben!!!Nagyon biztos:)))))

Te meg pihizz,és írd meg a szerdai eredményeket;)Puszi a Babócának:)

2011. jan. 17. 14:54
 13/34 anonim ***** válasza:

Köszönjük a szurkolást és a puszikat is! :)

Jelentjuk rendben vagyunk! Igen, VAGYUNK! :)

A mai UH-on 3,6mm-es a mi picikénk kuckója, vagyis a petezsák! :) Az orvos gratulált a babához :)

Pénteken már meg is rohamozom a védőnénit.

Van pár kérdésem...

31-én ismét UH. :)

Mikor is lesz az a két csíkos nap?

Nagyon drukkolok!

2011. jan. 19. 17:23
 14/34 anonim ***** válasza:

Elfelejtetem, a minden napos hancúrról, hogy valóban nem ajánlják. Mi a kétnaponta variációt választottuk, illetve a nagyon esélyes 3 napon voltunk együtt minden nap. Nekem 28 naposak a ciklusaim (vagy 27), és megfigyeléseim szerint a 13-14. napon voltak a peteéréseim (éjjel-hajnaltájt). Így mi az 5. 8. 10. 12. 13. éjjel, 14.17. (22. 24.) napon voltunk együtt. Biztosan tudom, hogy a 13.napon éjjel volt peteérésem mert nagyon szúrt a bal oldalon, ekkor kaptuk el a huncutkát :)

Ma 4 hetesek és 4-5 naposak vagyunk!

Ja és nem tudom, hogy számított-e, de 15 perc gyertyaállás ártani nem árt ;)

2011. jan. 19. 17:31
 15/34 A kérdező kommentje:

Mi ebben a hónapban így voltunk eddig együtt:jan 3,5,7,9,11,13,14,15,16,17,18 tehát a hónap elején 2 naponta aztán sűrűsödött be napira:D Nem tehetünk róla nem bírtunk magunkkal:D Amúgy 14.-én pénteken volt egyforma erősségű az ovu teszt és még szombaton is.Most a hónap második felében lecsökkentem kétnapontira:D

Ittam a cickát most meg a palástot.Szedek vitamint is.Tegnap óta fura a hasam de amúgy más bajom nincs.Jövő pénteken lesz a két csíkos nap:)))))Szoríts!!!

Amúgy tüneteid vannak?És mikor kezdődtek.Csak egyszer irrigáltam 3.-án szerintem az nem lett baj.Menzesz után egyszer szoktam.

2011. jan. 20. 17:48
 16/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos nem lesz gond azzal az egyszeri irrigálással. Ha menzesz után már zavar a pecsételés, akkor én is szoktam, de csak egyszer.

Szerintem nem lesz gond a kétnaponta sezxszel sem, bár ha tudod, hogy a 13-14 nap körül van nagy esélye a babónak akkor nem árt picit visszafogni apát. Tudod, a huncutkáknak 72 őra kell, hogy teljesen kifejlődjenek és életképesek, gyorsak legyenek.

Mi jól vagyunk :) Nincs semmi extra tünetem. Talán aluszékonyabb lettem, de semmi rosszullét, semmi hasszurka, hasfeszülés. Két napja viszont szeretnék közelébe sem menni a melltartóimnak. Duzzadtak és feszülnek a melleim.

A tesztelés előtt egyetlen! tünetem volt ami igazából felhívta a figyelmem: Vasárnapi ebéd készítése közben, a 10.DPO-n (beágyazódás utolsó napja) futás a fürdőbe, mert iszonyatos hányinger tört rám. Levert a víz és remegtem, de nem hánytam. Picit levegőztem a teraszon és elmúlt. Utána tudtam ebédelni és több előjel nem volt. Két nappal később, a nemvárt előtt 2. nappal már pozitív volt a tesztem. (10-es érzékenységű volt).

Nagyon szurkolok a pénteki két csíkhoz! Biztosan az lesz! :) Amúgy a péntek hányadik DPO lesz?

2011. jan. 20. 19:51
 17/34 anonim ***** válasza:
Most számoltam (ha jól számoltam) 14-15én volt pozitív az ovu teszted, így vagy 15-én, vagy az első negatív napon 16-án fogant a baby. Így jövő pénteken a 13.DPO-n fogsz járni, vagyis vasárnapra nem várod. Persze ha 28 naposak a cikusaid. Ha mindez igaz akkor a pénteken már két csíkos! :)
2011. jan. 20. 19:56
 18/34 A kérdező kommentje:
Így van:)Jól számolod.Pénteken megyek nődokihoz is az éves cyto miatt,azért akarok mindenképp tesztelni:)
2011. jan. 20. 21:26
 19/34 A kérdező kommentje:

Amúgy én is a 15-16.-át tartom esélyesnek,mert 14.én volt ugye nagyon egyforma és tüneteim is elég rendesen voltak még egyik hónapban sem éreztem ennyire.Tudom,hogy kell a kisfickóknak a pihenés na de mit tegyek:D

Tombol a szerelem 25 éves vagyok...Nagyon izgulok már vánszorognak a napok,és töretlen vagyok nem tántorítanak a kétségek és gyötrelmek,pozitív lesz és kész mert megérdemlem,megérdemeljük!!!!!Mindennap elmondok egy imát hogy jöjjön!!!!Még egy hét...rémálom:D

Apa mondta valamelyik nap kisbabával álmodott lánnyal:D

Én még nem álmodtam,remélem elég lesz az Ő álma is:)))

Mindennap gondolok Rád/Rátok,hogy hogy vagytok:)

Sok egészséget!!!Amúgy Viki vagyok.

2011. jan. 20. 21:35
 20/34 A kérdező kommentje:
Bár most néztem a naptáramat.Ezt most nem értem:S Segííííítség!!!!Dec 31.-én volt meg utoljára.Akkor csütörtökön lesz a 28.-ik nap.Nem vasárnap.Akkor most mi van kedves babásom????Mert az ovu tuti úgy volt ahogy írtad.
2011. jan. 21. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!