A tejsavas irrigálás visszaállítja a hüvelyflórát? Meddig kell alkalmazni?
Na, csak nem te vagy az megint? A hüvelygombán nem segít a tejsavas irrigálás. Viszont az orvos mindenen tud segíteni.
Nem, sőt még rontja a helyzetet. Semmivel nem lehet mosni belül.
A tejsavbaktérium tényleg jó, de indokolt esetben írja fel orvos és egy kisebb vagyonba kerül, sok-sok ezer Ft-ba. Szerinted a pár száz, vagy 1-2 ezer Ft-os cuccba beleraknák? Ugyan! Meg pezsgőtablettába?
Elárulom: nekem írtak ilyen kúpot, méregdrága volt már 10 éve is, és hűtőben kellett tartani, és csak 10 napig állt el. Gyógyszertárban készül megrendelésre.
nem hüvelygombára alkalmaznám...ne nézzetek hülyének légy szíves
csupán vissza szeretném állítani a hüvelyflórámat
mert nagyon sok kúpot írtak nekem az orvosok és ez teljesen tönkretette
most is voltam orvosnál kb 2 hete és adott tantum rosa irrigálót és erről is azt olvastam hogy jót is rosszat is kiírt...
nem állítja vissza a hüvelyflórát, arra vannak megfelelő kúpok - enyhe esetben segíti a tejsavbaktériumok szaporodását és nagyon kis mértékben gátolja a gombák szaporodását
neked erre van szükséged: [link] de hasonló gyógyszertári készítményt jóval olcsóbban lehet venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!