Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az ecetes irrigálás fertőtlení...

Az ecetes irrigálás fertőtleníti a hüvelyt? Visszaállítja a hüvelyflórát?

Figyelt kérdés

VAn fehérfolyásom és úgy hallottam hogy az ecet amúgyis gombaölő meg a savat visszaállítja.

Olvastam hogy sokaknak használt miután már ezerszer voltak nődokinál.Hogy kell használni?

2009. júl. 10. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Kell venned egy irrigátort.Gondolom a gyóygszertárakban kapsz.Ne tiszta ecetet,hanem ecetes vizet használj.ez nem csak fertőtlenít,hanem régen az asszonyok minden együttlét után kimosakodtak így,mert az ecet megöli a spermiumokat.Felszívod az irrigátorba az ecetes vizet,és a fürdőkádban használod.A gyógyszerész elmondja ,hogyan használd.
2009. júl. 10. 19:36
 2/8 anonim ***** válasza:
úgy ahogyan az előttem szóló írta. deha nincs irrigátorod akkor egy ecetes vízbe mártott tampon is megteszi, csak azzal óvatosna, mert hamar megszívja magát, és nemlehet felhelyezni olyan duzzadtan.
2009. júl. 10. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:
van irrigátorom csak akkor utánna nem kell mondjuk joghurtostampon felnyomni hoyg vissazálljon a hbüvelyflóra ? avgy az ecet visszaállítja?
2009. júl. 10. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:

te mindenféle ételnek szánt dolgot felakarsz rakni magadnak ?:D bocs, nemakartalak bántani, csak ezígy már kiscit soknak tűnt, h ecet, meg tampon...:D

de sztem nemkell joghurtos tampont feldugni, elég az irrigálás.

2009. júl. 10. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:

hm uborkára gondolsz? :)

Természetesen nem!

DE már lefürödtem és irrigáltam nem dugtam fel tampon.Remélem fertőtlenít majd ,,egy teáskanálnyi ecetet hígítottam vízzel.

2009. júl. 10. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
fertőtleníteni fertőtlenít majd. egyébként a hüvelynek van egy öntisztuló folyamat is, ha nembolygatják, visszaáll eredetibe. szal hamost irrigáltál, és ezt nemteszed túl gyakran, vigyázol a fertőzésekre, akkor ha az ecet változtatott is vmit a Phdon, az visszaállhat magától is.
2009. júl. 10. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
nem tudtam hova irjam,leirom ide :D szóval..ha hetente egyszer irrigálok ecetes vizzel az sok? lehet gond belőle?
2011. febr. 16. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:

előttem lévőnek...

nem sok,de az arány 1 liter víz 1 evőkanál 10%-os ecet -tel kell irrigálni..

2012. ápr. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!