Az ecetes irrigálás fertőtleníti a hüvelyt? Visszaállítja a hüvelyflórát?
Figyelt kérdés
VAn fehérfolyásom és úgy hallottam hogy az ecet amúgyis gombaölő meg a savat visszaállítja.
Olvastam hogy sokaknak használt miután már ezerszer voltak nődokinál.Hogy kell használni?
2009. júl. 10. 19:20
1/8 anonim válasza:
Kell venned egy irrigátort.Gondolom a gyóygszertárakban kapsz.Ne tiszta ecetet,hanem ecetes vizet használj.ez nem csak fertőtlenít,hanem régen az asszonyok minden együttlét után kimosakodtak így,mert az ecet megöli a spermiumokat.Felszívod az irrigátorba az ecetes vizet,és a fürdőkádban használod.A gyógyszerész elmondja ,hogyan használd.
2/8 anonim válasza:
úgy ahogyan az előttem szóló írta. deha nincs irrigátorod akkor egy ecetes vízbe mártott tampon is megteszi, csak azzal óvatosna, mert hamar megszívja magát, és nemlehet felhelyezni olyan duzzadtan.
3/8 A kérdező kommentje:
van irrigátorom csak akkor utánna nem kell mondjuk joghurtostampon felnyomni hoyg vissazálljon a hbüvelyflóra ? avgy az ecet visszaállítja?
2009. júl. 10. 19:55
4/8 anonim válasza:
te mindenféle ételnek szánt dolgot felakarsz rakni magadnak ?:D bocs, nemakartalak bántani, csak ezígy már kiscit soknak tűnt, h ecet, meg tampon...:D
de sztem nemkell joghurtos tampont feldugni, elég az irrigálás.
5/8 A kérdező kommentje:
hm uborkára gondolsz? :)
Természetesen nem!
DE már lefürödtem és irrigáltam nem dugtam fel tampon.Remélem fertőtlenít majd ,,egy teáskanálnyi ecetet hígítottam vízzel.
2009. júl. 10. 20:30
6/8 anonim válasza:
fertőtleníteni fertőtlenít majd. egyébként a hüvelynek van egy öntisztuló folyamat is, ha nembolygatják, visszaáll eredetibe. szal hamost irrigáltál, és ezt nemteszed túl gyakran, vigyázol a fertőzésekre, akkor ha az ecet változtatott is vmit a Phdon, az visszaállhat magától is.
7/8 anonim válasza:
nem tudtam hova irjam,leirom ide :D szóval..ha hetente egyszer irrigálok ecetes vizzel az sok? lehet gond belőle?
8/8 anonim válasza:
előttem lévőnek...
nem sok,de az arány 1 liter víz 1 evőkanál 10%-os ecet -tel kell irrigálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!