Igaz, hogy a Gynazol hüvelykrém tönkreteheti a hüvelyflórát egy életre?
Gombás fertőzésre kaptam ezt a krémet, de egy honlapon azt olvastam, hogy jobb nem használni, mert igaz, hogy megöli a hüvelyben a gombákat, de a jótékony baktériumokat is, így tönkremegy a hüvelyflóra és egy életen át küszködhetek a gombával. Igaz ez? Nem merem így használni:(
17/L
Gondolom melyik honlapról van szó. Évek óta követem, mert érdekel az ilyesmi. Ami érdekes, mindig trendek vannak ott is, kb így. Fú ez az XY tuti, minden más rákkeltő fos, de ezzzz, hát ezt kell használni. Három hónappal később: Az XY tulajdonképpen nem is jó, sőt. De van ez a Z na az a tuti, azt kell használni. és így tovább.
Kb. úgy adják elő, ha megeszel egy falatot magadra kensz egy adagot bármi normálisból már egy rákos csökevény leszel és tönkreteszed magad, de majd ők a gyógyfüveikkel kikúrálnak. Még tisztítókúrát is ajánlanak, van vagy 7 féle lötty benne, amiből csak az egyik 50ezer körül lenne.
És nagyon érdekes egy-két bizonyos krva drága terméknek nagyon kampányolnak.
Egy csomó embernek elmulasztotta a gombáját és hidd el, ha használnád és panszkodnál nekik rögtön tudnának egy jó drága megoldást, ahhoz képest, hogy egy életre tönkretetted magad és nincs visszaút. Lehet jó ügyért van az a honlap, de a brigád egy vicc rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!