Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egy-egy fertőzés utáni kezelés...

Egy-egy fertőzés utáni kezeléskor, nem kell helyrezoni a hüvelyflórát?

Figyelt kérdés
KLION-D 100 hüvelytablettát írt fel a doki fertőzésre, de ez egy hónapon belül már a második. Az első alkalommal Cns kúpot kaptam és sztem teljesen tönkrettette a hüvelyflórám, mert hiába múlt el a fertőzés a sex fájt. Ha ezt a 10 kúpot elhasználom, utána mit tudok tenni, hogy erősebé tegyem a szervezetem, hogy ne kapjak el fertőzést? A gyógyszertárban kapható hüvelyflóra helyreállítót lehet ez után használni?
2010. szept. 22. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
A párodat is kezelik?
2010. szept. 22. 13:31
 2/7 A kérdező kommentje:
A fertőzést nem tudom honnan kaptam el, de nem hiszem,hogy a páromtól, mivel egy hónapja szenvedek a fertőzésekkel és azóta nem voltunk együtt. És miután rendbejöttem sem voltunk együtt.
2010. szept. 22. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Milyen az a hüvelyflóra helyreállító?Probiotikum szedése mind a hüvelyflóra fenntartásában,mind a káros hatások kivédésére javasolt.
2010. szept. 22. 13:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Az is kúp formájában kaptható tudtom szerint. Ha a fertőzésemre kapott kúp tartalmaz olyat, hogy megvédi a hüvelyflórát is miért pirosas és miért feszül sex közben akkor is ha már nincs fertőzés?
2010. szept. 22. 13:38
 5/7 anonim válasza:
Amit én ajánlani tudok neked, az a freziderm intim segítség, nekem az segített, utána pedig a ph4-es habot használtam minden zuhanyozásnál. De arra figyelj, hogy a párodat is kezelni kellene, mert te hiába szabadulsz meg a fertőzéstől, ha ő nincsen kezelve, akkor simán visszafertőz, aztán mint valami ping-pong labdát adogatjátok egymás között oda-vissza :( Nálunk most már a férjem is ugyanúgy intim mosakodó habot haasznál zuhanyozáskor éppen ezért. Gyors gyógyulást!
2010. szept. 22. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a páromat hogy tudom kezelni? Mivel? Az egyszerű canesten krém jó erre? MÉg akkor is ha én nem canesten kúpot hanem mást használok? Vagy mivel lehet lekezelni?
2010. szept. 22. 13:56
 7/7 anonim ***** válasza:

A canesten csak akkor jó a párodnak,ha gombás fertőzés volt. Én a krémet már akkor használom,ha csak gyanítom hagy megint gomba van. (saját magamtól kapom el,a lábamtról szoktam,arra nem jó nekem a canesten kenőcs.)

Ha más fertőzés,akkor nem jó a canesten. Mi supplin tablettát kaptunk,amit mind a kettőnknek szedni kellett.

Mielőbbi gyógyulást:)

2010. szept. 22. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!