Tejsavas irrigálás a 9. héten mennyire veszélyes?
Figyelt kérdés
Gombás fertőzésre az orvosom ajánlotta, napi 1x végeztem 6 napig gyógyszertári tejsavas irrigálószerrel. Olvastam róla a neten és nagyon megoszlanak a vélemények, arról hogy lehet-e egyáltalán irrigálni. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre.2009. szept. 2. 08:31
1/4 anonim válasza:
én úgy tudom, terhesség alatt egyáltalán nem szabad irrigálni. Az orvosod tudta, mikor felírta, hogy terhes vagy? Mert ha úgy ajánlotta, akkor ő csak jobban tudja a dolgát...
2/4 anonim válasza:
Miért nem használsz inkább Canesten hüvelytablettát?Vény nélkül kapható,terhesen is lehet és garantáltan megszünteti a gombát.
3/4 anonim válasza:
Nekem mindkettőt engedte az orvos, a hüvelyöblítésre én kérdeztem rá ( colpo cleaner jód és laktóz pezsgőtablettat használtam) - ezek nagyon jók a fertőzésekre. A jód fertőtlenít, a laktóz visszaállítja a flórát. Azt mondta az orvosom, hogy nyugodtan használjam ezeket. Akkor az első trimeszternél tartottam. Most 15 hetes vagyok, épp tegnap hívtam fel, hogy mit csináljak mert kiújult a fertőzésem. 2 doboz canestent vetettet velem. Persze ha nem segít, mennem kell hozzá komolyabb vagy másfajta kezelésre.
Remélem, hogy segítettem.
4/4 anonim válasza:
Az irrigálást nekem is megtiltotta terhesség alatt a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!