Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek szörnyeteg vagyok?

Szerintetek szörnyeteg vagyok?

Figyelt kérdés
37 éves és kb. 5 hetes terhes vagyok.Már van egy 7,5 éves gyerekem. Ami a nagy gondom, hogy egyáltalán nem örülök ennek a terhességnek.Nem tervezett baba. Félek mindentől a sokféle vizsgálattól, a bizonytalanságtól (hogy élünk meg, lesz-e munkám stb...).A napi ritmus a "kényelmes élet" változásától. Szörnyű önző vagyok??
2011. jan. 3. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem az vagyok aki a védekezést írta, csak egy gondolat: nincs 100%-os fog.gátlás, ez oké. De ahányan állítják, hogy normálisan védekeztek és mégis úgy lettek terhesek, az egy kicsit sok. Ha mind igazat mondana, nemhogy 100%-os de még 10%-os fog.gátlás se létezne. Kérdezd bármelyik abortuszost! Tuti védekezett 3 féleképpen minimum.
2011. jan. 3. 10:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Mert azok nem írnak, akik nem esnek teherbe védekezés mellett. Az nem hírértékű. Amúgy nem hiszem, hogy túl gyakori lenne.
2011. jan. 3. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy önző. Én 23 éves vagyok, tavasszal töltöm a 24-et, a babám - ha Isten is úgy akarja és minden rendben lesz - nyáron születik meg. A barátaim 24-26 évesek még bőven buliznak, bár én soha sem szerettem a bulikat, de a legjobb barátnőmnek is az volt az első reakciója, hogy "akkor nem megyünk nyáron 4-esbe nyaralni?"

Elbizonytalanodtam a hozzáállásuk miatt, és félek. A babámat már most nagyon szeretem, de én is szörnyen félek. Anyum mikor a második gyermekét a világra hozta megbetegedett és nem sokára meghalt. Félek ettől is, és a szüléstől nagyon. Ez szerintem normális, azért van ennyi időnk, hogy felkészüljünk.

2011. jan. 3. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy szörnyeteg:D Gondold csak át a dolgokat, aztán úgyis a szívedre hallgatsz, és csodálatosan boldogok lesztek a másodikkal!

Volt itt egy válaszoló, aki írta, hogy itt mindenki védekezés mellett esik teherbe! Nos kedves válaszoló, csak hogy legyen élő ellenpéldád! 2 évig óvszer, majd 5 évig fogigátló, és ismét 3 hónap óvszer, az első védekezés mentes hónapban babás lettem:D Szóval nekem beváltak a védekezési módok;)

15+1 hkm

2011. jan. 3. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:
28%

a jóisten megint oda ad babát, ahova nem kéne.

lassan egy éve könyörgök és imádkozok a babáért, de nekem nem jön. légy boldog hogy neked van.

2011. jan. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!