Szerintetek szörnyeteg vagyok?
Szerintem sem vagy önző. Én 23 éves vagyok, tavasszal töltöm a 24-et, a babám - ha Isten is úgy akarja és minden rendben lesz - nyáron születik meg. A barátaim 24-26 évesek még bőven buliznak, bár én soha sem szerettem a bulikat, de a legjobb barátnőmnek is az volt az első reakciója, hogy "akkor nem megyünk nyáron 4-esbe nyaralni?"
Elbizonytalanodtam a hozzáállásuk miatt, és félek. A babámat már most nagyon szeretem, de én is szörnyen félek. Anyum mikor a második gyermekét a világra hozta megbetegedett és nem sokára meghalt. Félek ettől is, és a szüléstől nagyon. Ez szerintem normális, azért van ennyi időnk, hogy felkészüljünk.
Nem vagy szörnyeteg:D Gondold csak át a dolgokat, aztán úgyis a szívedre hallgatsz, és csodálatosan boldogok lesztek a másodikkal!
Volt itt egy válaszoló, aki írta, hogy itt mindenki védekezés mellett esik teherbe! Nos kedves válaszoló, csak hogy legyen élő ellenpéldád! 2 évig óvszer, majd 5 évig fogigátló, és ismét 3 hónap óvszer, az első védekezés mentes hónapban babás lettem:D Szóval nekem beváltak a védekezési módok;)
15+1 hkm
a jóisten megint oda ad babát, ahova nem kéne.
lassan egy éve könyörgök és imádkozok a babáért, de nekem nem jön. légy boldog hogy neked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!