Szörnyeteg vagyok? Ti fenekeltétek már el a gyereketeket?
Gondolom utánna megbántad...
Sajnos előfordult már,hogy én is egy picit a fenekére csaptam a kisfiamnak,utánna annyira haragudtam magamra,tudatosan arra törekszem,hogy a verés ne legyen egyáltalán fegyelmezési mód,más módon kell elérnünk,hogy szót fogadjon a csemeténk.
Türelemből sosem elég!
Én a múltkor többször a kezére csaptam mert nem akarta megérteni h nem forgatjuk a tv-t (lcd tv) mert leesik.Nem hittem el amikor 3x-i kézcsapásra és elrángatásra sem reagált és ugyanúgy csinálta.
Nem vagy rossza anya!!!!!!!!!Mindenki egyszer elveszíti a fejét.Sokszor nem lehet bírni az egész napos hisztit és balhézást.
Amúgy mit csinált ami kihozott a sodrodból?
Köszi Lányok! A tegnapi nap borzasztó volt... 3x is direkt rosszalkodott, ordított, bármire megkértem, direkt az ellenkezőjét tette... 3x ment át őrjöngésbe az utolsónál szakadt el a cérna... kedves utolsó! Véleményeket szerettem volna a viselkedésemről, az előző válaszolók értették...
A jövőben igyekszem ezt elkerülni, remélem sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!