Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek titeket, ha a...

Mit tennétek titeket, ha a barátnőtök lehülyézné a gyereketeket?

Figyelt kérdés
Kétéves fiam fogócskázni szokott az apjával.Ma a kisbarátját meglökte játék közben,mintha elkapta volna, aki ettöl elesett. Nem ütötte meg magát, de mégis csak elesett....Az anya, a barátnőm meg végetvetett a játéknakemiatt.Kisfiam könyörgött neki, hogy hagy játszanak még, mert már akkor kéthete nem találkoztak.Maa azt mondta a barátnőm,hogy milyen hülyeaz én gyerekem, hogy így játszik,meg mi is, hogy így játszunk vele.Már mint hogy kergetözünk, bírkózunk stb...Nagyon fáj, hogy így beszél a fiamról,meg hogy kibeszéli ilyen stílusban a férjével.Pedig nem akarta ő fellökni, csak meglökte,őmeg ettől lecsücsült,mindezt játékból.Akkor én nem mondtam semmit,próbáltamvelemegértetni, de nem jutott el a tudatáig,viszont csak fáj, s valahogy ezt éreztetni szeretném vele, hogy azért meg se haragudjon.Bár ő nem gondolt bele, hogy engem megbánt-e.....
2011. okt. 14. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
figyelj kedves kérdező ne törődj vele,lehülyézte a kisfiad és téged is?? hagyd a fenébe!!! azért már tudod kit sértegessen!!!
2011. okt. 14. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom elképzelni, hogy a barátnőm ilyet mondjon nekem, vagy ha mégis, arra már nem barátként tekintenék, mert nem az. A rosszindulat és az igaz barátság egymást kizáró fogalmak.
2011. okt. 14. 19:49
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Mondd neki, hogy ha valami baja lett volna, sebes lett volna, vagy valami, akkor jó,hogy viszsafogná, de akkor sem kéne lehülyézni. A gyerekek, még ilyenek, örüljön neki, hogy a gyerekeitek elevenek, nem csak egész nap esznek, meg alszanak. a birkózás? Sok olyan embert ismerek, aki gyerekkorában bírkózott, meg ilyesmi, és teljesen normális lett felnőtt korában. Én kikérném magamnak, mert ha te tettél volna valamit a gyerekkel akkor jó, ha lehülyéz, mert te felnőtt vagy, és trudod mit csinálsz. Na de egy gyereket?

Egyépként, az ilyen, az nem a legjobb barátnő. Barátnő, de mégsem az igazi. Az igazi barátnő, nevetne ezen. Hiszen nem lett semmi baja! Meg amúgy is, az apjával birkózik, és az apjára úgy tekint, mint apára, de a másik gyerekrenem, mert nem látja benne az apját, akivel birkózhat.teljesen más tészta. Sok szerencsét!

2011. okt. 14. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szakítsd meg a kapcsolatot vele.

Hogyha megy hozzád akkor épp nem érsz rá sürgősen mentek valahova 20 percen belül és ,ha egyszer megkérdi mi a bajod akkor mond meg ,hogy nem való olyan ember a házba aki sérteget téged a saját otthonodban másrészt meg nem fogja fel ,hogy a gyerekek játszanak elesnek sírnak megütik magukat...

2011. okt. 14. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
lehulyezett titeket te meg csak hallgattal? hat en ugy otthagytam volna hogy csak na es mondtam volna hogy akkor keressen mas baratnot!
2011. okt. 14. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele a fordított helyzetbe! Te lehülyéznéd a másikat és a gyerekét?Ha pl. az enyémet löknék fel én biztos nem tenném! Nekem is van egy barátnőm, hasonló korúak a gyerkőcök és nemegyszer történt hasonló: elesések, fejbevágás, rálépés stb. Mind2-en csak legyintettünk, h persze, játszik a gyerek előfordul az ilyesmi, és fognak még nagyobbakat is esni! Ezek apróságok, 2 igaz barátnő között ez szóra sem érdemes!
2011. okt. 14. 20:37
 7/12 mus musculus ***** válasza:
100%
Ő a hülye, amiért jóformán a széltől is óvni akarja a gyerekét. Ha elzárja őt a későbbiekben ráleselkedő kisebb veszélyektől, az többet árt neki, mint az, hogy véletlenül fellökte a fiad.
2011. okt. 14. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát elégé túl reagálta a kicsik játék közben lökdösödnek, verekednek, esnek-kellnek így tanulják meg mit lehet mit nem a saját kicsijével szúr ki ha ezt tiltja.

Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.

2011. okt. 15. 00:51
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként feszült mostanában a barátnőd? Korábban nem volt rá jellemző az ilyen túlreagálás? Nekem az jutott eszembe, valami nyomasztja, és azért lőtt túl a célon. Lehet, ha lenyugszik, akkor ő is belátja hogy egy fúria volt. Szerintem nem kéne egyből megszakítani a barátságot, várj még egy darabig.
2011. okt. 15. 08:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem neked kell rosszul érezni magad, hanem a barátnődnek. Egy kis nyámnyila lesz a gyerekéből, ha már ennyitől kiakad. Ráadásul a saját barátnőjére. Ne haragudj de az ilyen anyákat ki nem állhatom, mint amilyen a barátnőd.
2011. okt. 15. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!