Ki nem várja 31-körül? Izguljunk együtt!
A gratudat halkan fogadom:)
Tegnap voltunk dokinál,jövőhéten kedden kell uh-ra menni. sok hason fekvést javasolt. igyekszem betartani,de nem vagyok az a hason fekvő fajta.
Szorítok Mind kettőtöknek!!!!
A.
Oké, maradjunk itt.14 körül várom az ovumat,bár én nem hőmérőzöm.A ciklus.hu szerint már 8-tól lehet próbálkozni.Remélem összejön, mert hónap végén műtik a páromat, utána biztosan kiesik pár hét a nemi életünkből.
N.
A!
Miért kell hason feküdnöd?
Írj majd ha biztosat tudsz!
N!Nekem 15 én lesz az ovum elvileg.De mi is olyan 9-10-től már komolyabban akciózunk nehogy lemaradjunk.:)
Hali!
A doki azt mondta,hogy előre hajló méhem van,és szerinte ezért végződött vetéléssel a 2 terhesség. Nem igazán értem, hogy ez hogy fogja segíteni a babó megtartását... de éjszaka igyekszem hason aludni.
Ugye írtok,ha valami ( + ) eredménye lesz az elkövetkezendő napoknak?
Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A.
Bogi!
Nekem vasárnap óta sűrű nyákom van.Bocsi a kifejezésért,de ez a helyzet.Te hogy állsz?
N.
Hú hát én nem tudom mert mi kétnaponta minden nap csináljuk és nem tudom vizsgálni a nyákom.A hőm viszont furán alakul.Ma leesett nagyon.Talán holnap ovum lesz.
Ha neked tojcsis a nyákod az jó jel!!!
Hát igazából nem tudom.Én nem hőmérőzöm.Mindenesetre 14-én együtt voltunk,meg 2-3 naponta is.Nálad mi a helyzet?
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!