Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31-körül? Izgulju...

Ki nem várja 31-körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Bogi vagyok.
2010. dec. 23. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:

A gratudat halkan fogadom:)

Tegnap voltunk dokinál,jövőhéten kedden kell uh-ra menni. sok hason fekvést javasolt. igyekszem betartani,de nem vagyok az a hason fekvő fajta.

Szorítok Mind kettőtöknek!!!!

A.

2011. jan. 6. 16:59
 42/71 anonim ***** válasza:

Oké, maradjunk itt.14 körül várom az ovumat,bár én nem hőmérőzöm.A ciklus.hu szerint már 8-tól lehet próbálkozni.Remélem összejön, mert hónap végén műtik a páromat, utána biztosan kiesik pár hét a nemi életünkből.

N.

2011. jan. 6. 17:50
 43/71 A kérdező kommentje:

A!

Miért kell hason feküdnöd?

Írj majd ha biztosat tudsz!

N!Nekem 15 én lesz az ovum elvileg.De mi is olyan 9-10-től már komolyabban akciózunk nehogy lemaradjunk.:)

2011. jan. 7. 20:42
 44/71 anonim ***** válasza:

Hali!

A doki azt mondta,hogy előre hajló méhem van,és szerinte ezért végződött vetéléssel a 2 terhesség. Nem igazán értem, hogy ez hogy fogja segíteni a babó megtartását... de éjszaka igyekszem hason aludni.

Ugye írtok,ha valami ( + ) eredménye lesz az elkövetkezendő napoknak?

Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A.

2011. jan. 8. 18:11
 45/71 A kérdező kommentje:
Persze!De az még jó messze van.Még csak most lesz az ovulációnk!
2011. jan. 9. 20:17
 46/71 anonim ***** válasza:

Bogi!

Nekem vasárnap óta sűrű nyákom van.Bocsi a kifejezésért,de ez a helyzet.Te hogy állsz?

N.

2011. jan. 11. 08:29
 47/71 A kérdező kommentje:

Hú hát én nem tudom mert mi kétnaponta minden nap csináljuk és nem tudom vizsgálni a nyákom.A hőm viszont furán alakul.Ma leesett nagyon.Talán holnap ovum lesz.

Ha neked tojcsis a nyákod az jó jel!!!

2011. jan. 11. 20:43
 48/71 A kérdező kommentje:
Na mi a helyzet?Megvolt az ovulációd?
2011. jan. 14. 21:11
 49/71 anonim ***** válasza:

Hát igazából nem tudom.Én nem hőmérőzöm.Mindenesetre 14-én együtt voltunk,meg 2-3 naponta is.Nálad mi a helyzet?

N.

2011. jan. 15. 09:41
 50/71 A kérdező kommentje:
Én meg most hiába hőmérőzöm mert összevissza ugrál sajnos.Nem tudom mi van.Sok stressz ért az utóbbi hetekben sajnos biztos azért ilyen cikcakk.A decemberi ciklusom nagyon szép volt mondjuk akkor nem volt stressz.Remélem nekem is megvolt már!puszi
2011. jan. 15. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!