Ki nem várja 31-körül? Izguljunk együtt!
Sziasztok Csajok!
Ma reggel teszteltem egy +-t!:))))
Nagyon boldog vagyok,mégis nagyon félek,mert már volt 2 vetélésem,és leghamarabb dokihoz csak szerdán tudunk menni.
Minden nap gondolok Rátok!!
Puszi: anisz
Gratulálok Anisz!
Nem korai már szerdán dokihoz menni? Nekem azt mondta, h a nemvárt után 2 héttel menjek csak, mert addig ugysem lát semmit.
N.
Szia Niki!
Nem,nem korai dokihoz menni szerdán,a 2 vetélés miatt-amiről biztosan tudok. Múlt hónapban pl késett a mensi,előtte 1 nappal csináltam tesztet,az - lett. Megjegyzem,soha nem késett még,így úgy gondolom okkal van bennem az,hogy lehet akkor is volt egy "félsikerünk". Remélem szerdáig nem lesz gond és normális lesz a doki és kiírja amit ilyenkor ki kell-mert a helyi doki tavasszal barnázásra (7 hetes voltam) csak vasat írt ki és szépen haza küldött,még aznap elment a baba-a saját szememmel láttam amit előtte csak az uh-n:( Na,ez az,amit senkinek nem kívánok,és én sem akarom többet megélni.
Így már érted miért nem korai elmenni szerdán a dokihoz?
Üdv:a.
Oké,ezt nem tudtam,bocsi!Nem akartam okoskodni.Ha van lehetőséged, menj magán dokihoz.Ők legalább jobban figyelnek rád!És persze a kicsire!
Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!
Az én sztorimat már lehet olvastad másik kérdésnél, én szept-ben szültem meg a 16 hetes ikreimet.Úgyhogy tudom milyen érzés, sajnos.
De fel a fejjel!!!!
N.
ugyan,meg sem fordult a fejemben,hogy okoskodnál!
Nem,találkoztam a történeteddel.
Nagyon szépen köszönöm hogy drukkolsz! Holnap,ha végeztünk a dokinál,talán kicsit fenntebb lesz az a fej... :) Majd írok hogy mi van.
A.
Anisz!Gratulálok de csak halkan!:))))
Remélem nem lesz semmi baj!
Niki!Én is 29-re nem várom!
Bogi!
Készülhetnénk együtt a 29-ére!? Itt vagy esetleg egy új kérdésben.
Oké!
Maradjunk itt szerintem!
Én vezetek hőgörbét.Te nem?
Ovulációd mire várod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!