Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31-körül? Izgulju...

Ki nem várja 31-körül? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
Bogi vagyok.
2010. dec. 23. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!

Ma reggel teszteltem egy +-t!:))))

Nagyon boldog vagyok,mégis nagyon félek,mert már volt 2 vetélésem,és leghamarabb dokihoz csak szerdán tudunk menni.

Minden nap gondolok Rátok!!

Puszi: anisz

2011. jan. 3. 08:16
 32/71 anonim ***** válasza:

Gratulálok Anisz!

Nem korai már szerdán dokihoz menni? Nekem azt mondta, h a nemvárt után 2 héttel menjek csak, mert addig ugysem lát semmit.

N.

2011. jan. 3. 15:47
 33/71 anonim ***** válasza:
Ha volt már vetélése, akkor nem korai. Nálam is ez van, a doki mondta, hogy így kell mennem. Bocs, hogy beleszóltam.
2011. jan. 3. 15:50
 34/71 anonim ***** válasza:

Szia Niki!

Nem,nem korai dokihoz menni szerdán,a 2 vetélés miatt-amiről biztosan tudok. Múlt hónapban pl késett a mensi,előtte 1 nappal csináltam tesztet,az - lett. Megjegyzem,soha nem késett még,így úgy gondolom okkal van bennem az,hogy lehet akkor is volt egy "félsikerünk". Remélem szerdáig nem lesz gond és normális lesz a doki és kiírja amit ilyenkor ki kell-mert a helyi doki tavasszal barnázásra (7 hetes voltam) csak vasat írt ki és szépen haza küldött,még aznap elment a baba-a saját szememmel láttam amit előtte csak az uh-n:( Na,ez az,amit senkinek nem kívánok,és én sem akarom többet megélni.

Így már érted miért nem korai elmenni szerdán a dokihoz?

Üdv:a.

2011. jan. 3. 19:28
 35/71 anonim ***** válasza:

Oké,ezt nem tudtam,bocsi!Nem akartam okoskodni.Ha van lehetőséged, menj magán dokihoz.Ők legalább jobban figyelnek rád!És persze a kicsire!

Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!

Az én sztorimat már lehet olvastad másik kérdésnél, én szept-ben szültem meg a 16 hetes ikreimet.Úgyhogy tudom milyen érzés, sajnos.

De fel a fejjel!!!!

N.

2011. jan. 4. 15:46
 36/71 anonim ***** válasza:

ugyan,meg sem fordult a fejemben,hogy okoskodnál!

Nem,találkoztam a történeteddel.

Nagyon szépen köszönöm hogy drukkolsz! Holnap,ha végeztünk a dokinál,talán kicsit fenntebb lesz az a fej... :) Majd írok hogy mi van.

A.

2011. jan. 4. 16:50
 37/71 A kérdező kommentje:

Anisz!Gratulálok de csak halkan!:))))

Remélem nem lesz semmi baj!

Niki!Én is 29-re nem várom!

2011. jan. 4. 17:10
 38/71 anonim ***** válasza:

Bogi!

Készülhetnénk együtt a 29-ére!? Itt vagy esetleg egy új kérdésben.

2011. jan. 4. 18:24
 39/71 anonim ***** válasza:
Niki voltam, bocsi
2011. jan. 4. 18:25
 40/71 A kérdező kommentje:

Oké!

Maradjunk itt szerintem!

Én vezetek hőgörbét.Te nem?

Ovulációd mire várod?

2011. jan. 6. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!