Ki nem várja 31-körül? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
Bogi vagyok.2010. dec. 23. 16:29
2/71 anonim válasza:
mit nem értesz rajta? olyanokat keres akiknek 31-e körül kellene megjönnie, és valószínűleg terhes akar lenni..
3/71 anonim válasza:
Aztán beszélgetni szeretnének :)
4/71 anonim válasza:
Szia Bogi! Én 29-ére nem várom, de lehet h 24-én csinálok egy tesztet.Hátha lesz nagy ajándék....
6/71 anonim válasza:
Szia Kata vagyok én is 31-re nem várom:-)
7/71 anonim válasza:
He! Ha 29-re nem várod,akkor 24-én ne csinálj tesztet, akkor sem mutat majd semmit,ha megfogant a bébi,akkor ugyanis még nem ágyazódott be a megtermékenyült petesejt!
Én jan.4-re nem várom:) És nagyon remélem,hogy ezúttal sikerül(egy kisfiú):)
Szorítok Nektek!!
8/71 anonim válasza:
Szia! Nekem 29-én kellene megjöjjön, de nagyon remélem nem fog. Inszemünk volt és nagyon bizom benne, hogy meglesz a Karácsonyi ajándék a Jézuskától.
9/71 anonim válasza:
Nem bírtam ki,és teszteltem reggel.Megjelent a 2.csík, de lehet h időn túl.3 perc van ráírva, nekem kb 5 perc múlva lehetett látni.Azért nem bízom el magam még.
10/71 anonim válasza:
Ja, Niki voltam.Mindig elfelejtem aláírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!