Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írnának őszintén akik babát...

Írnának őszintén akik babát terveznek?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy csak mi vagyunk ezzel így?:

próbáltuk az ovutesztet, de nekünk nem megy, hogy na pozi és ma csinálni kell, egyszerűen nem olyan, és olyan izé lesz az egész, oda fennköltség vagy nem is tudom. S bár biológia, mégis úgy hiszem, hogy ha erőltetjük akkor abból nem igen foganhat meg a béby...

Annyian tesztelnek, vagy vannak akik egymás után 5napig is akár együtt vannak a cél érdekében, de arról senki nem ír hogy ez milyen illúzió romboló.Lényeg hogy baba lesz...

Vagy csak nekünk vagy bajunk ezzel? Nem tudom így mért nem megy, egyszerűen nem így képzeljük, inkább legyen egy hónappal később minthogy úgy váljunk szét, hogy pfú megvan és ennyi volt... :S

Úgy hogy mi többet nem tesztezünk, maradok a megérzéseimnél - az hogy csak kb sejtem nem tesz feszengővé, nem érzem, hogy na most kötelező a célért, szerencsém hogy kopp-kopp hogy azért kb kiszámítható a ciklusom, de 1-2nap ingadozás van, egyszer csak összejön mikor kell.

Jó lenne ha mások is megírnák hogy éreznek!

El sem tudom képzelni milyen rossz lehet akinek muszáj gyógyszeres segítség és ezért az időzítés is...

2010. dec. 14. 21:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szia! Én ezért nem mondtam el a férjemnek, mikor van pém. Egyszerűen csak kedves voltam hozzá, hogy felkeltsem az érdeklődését. Mi nem vártunk sokat és nem idegeskedtünk a teherbeesésen. Első hónapban összejött, sózval az idegeskedős részét én nem ismerem. A párom viszont stresszelt rajta, én egyszerűen nem ment neki, már attól sem, ha csak rágondolt, hogy KELL. Ezért nem mondtam el neki, hogy most azért keltem fel a figyelmét, mert pé napja van.
2010. dec. 15. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!