Én őszintén mondom, ha otthon lenne egy tesztem és valami tünetem lenne, vagy valamit észrevennék, hogy más, mint lenni szokott mensi előtt, akkor a nemvárt napján azt a tesztet megcsinálnám. De ha nincs otthon tesztem, akkor kivárnám azt, hogy a nemvárt mensi 1 hetet késsen és csak utána tesztelnék reggeli első vizeletből!
2010. okt. 13. 13:30
3/38 anonim válasza:
Ma még tuti nem, szerintem kibírnám, hogy megvárjam a szombatot. :)
2010. okt. 13. 13:30
4/38 anonim válasza:
13:30-as vagyok,
nemvártnál előbb fölösleges a tesztelés még akkoris, ha épp van otthon teszted és nagy a kísértés!
2010. okt. 13. 13:31
5/38 anonim válasza:
Ha nincs semmi tüneted, akkor ne tesztelj. Várd meg a nem várt napját. És mindenképpen reggel tesztelj!
Szorítok!
2010. okt. 13. 13:36
6/38 anonim válasza:
én biztos nem birnám ki.... tesztelnék... teszteltem is és ugye csalódtam is... de itt sokan irják, hogy már a 10. napon kimutatta.. nekem sajna nem... és már reménykedni sem merek. utálok csalódani :(
2010. okt. 13. 13:37
7/38 anonim válasza:
Szia első vok.bár én is izgatott lennék,de nem hiszem,hogy mutatna vmit.kicsi várj még vele.De ugye megirod mi lett?Szoritok a pozitiv tesztért:)))
2010. okt. 13. 13:39
8/38 anonim válasza:
Én is szombatra nem várom. A jósteszt alapján van remény, én péntek reggelre tervezem a tesztet.
2010. okt. 13. 13:39
9/38 eszo válasza:
Hát nekem már bármikor jöhet elvileg..ha mégsem jön meg, akkor vasárnap reggel tesztelek!
Pedig van otthon több is, de nem nagyon akarok negatívot látni..akkor inkább nem tesztelek!!!
2010. okt. 13. 13:42
10/38 A kérdező kommentje:
Én is játszok a gondolattal! Tüneteim vannak bőven, és tuti nem beképzeltek. Mensi szerű görcsök, de már 3 napja. cicifájdalom! Bár ezek lehetnek ugye mensitől is, csakhogy én meg sem szoktam érezni,nemhogy ennyivel előtte.
Azt hittem több türelmetlen kismama jelölt van itt!:)))
Na mindegy, még egy órát gondolkodom! Köszi,hogy szorítotok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!