Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak egy kérdés? Hányan...

Csak egy kérdés? Hányan tesztelnétek ma? Őszintén?

Figyelt kérdés
Nemvárt szombaton esedékes! De őszintén! Csak kíváncsi vagyok, ki az aki kibírná és ki az aki nem!
2010. okt. 13. 13:26
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Én nem bírtam ki anno! És milyen jól tettem. 10-es érzékenységű teszttel teszteltem egy kedd délután, ami bizony egyből szép halvány két csíkos lett. Én is akkor szombatra nem vártam, és a 7 hónap alatti próbálkozásunk során, akkor éreztem, biztos voltam benne,h. terhes vagyok. Szóval menzi előtt 4-5 nappal teszteltem először, majd utána minden nap, és egyre erősödött. Hát valószínűleg ma sem tudnék szombatig várni.:)

Sok sikert. 28 hkm.

2010. okt. 13. 14:15
 22/38 A kérdező kommentje:

Azon aki azt írta,hogy kedd van, nagyon jót nevettem!:DDDD

Komolyan elfelejtettél ma bemenni???

Nincs mese meg kell csinálnom, a barátnőm fogja hozni, ha felébredt a picije!:))

Majd megírom!

2010. okt. 13. 14:16
 23/38 eszo ***** válasza:

azért lehet, hogy érdemesebb lenne holnap reggeli első pipiből csinálni...

de nagyon drukkolok neked!!!

ja, és szerintem mindenki azonnal tesztelne legszívesebben, csak sokan azért írtuk, hogy a nemvárt napján, vagy inkább csak utána, mert már túl sok negatívot láttunk!

Hátha neked most sikerül!!!

megy a drukk!

majd írj!

2010. okt. 13. 14:22
 24/38 anonim ***** válasza:
Majd ird meg:)remélem + lessz!!!Izgulsz?
2010. okt. 13. 14:29
 25/38 anonim ***** válasza:
Én nem bírnám mi tuti. :)))) Sztem Clearblue-val csináld, nagy %-ban ki kell mutassa holnap már. Ma van a dpo 12?
2010. okt. 13. 14:46
 26/38 anonim ***** válasza:
szorítok
2010. okt. 13. 15:03
 27/38 anonim ***** válasza:

Én tesztelnék...

Ez volt a tesztem 6 nappal a nemvárt előtt, 32 napos ciklusok mellett. 10-es teszt:

[link]

Haloványan, de már látszott :) Most meg itt szuszog már :)

2010. okt. 13. 15:05
 28/38 A kérdező kommentje:
Hát nekem még nega lett!:(( De még annyira nem keseredem el, majd pár nap múlva csinálok még egyet!
2010. okt. 13. 15:26
 29/38 A kérdező kommentje:
Ja, még csak a 10 napom van együttlét után!
2010. okt. 13. 15:28
 30/38 A kérdező kommentje:
És Lilyvel teszteltem! Az nem tudom milyen, de maradt még egy benne, majd azzal csinálom meg, mondjuk péntek reggel!
2010. okt. 13. 15:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!