Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak egy kérdés? Hányan...

Csak egy kérdés? Hányan tesztelnétek ma? Őszintén?

Figyelt kérdés
Nemvárt szombaton esedékes! De őszintén! Csak kíváncsi vagyok, ki az aki kibírná és ki az aki nem!
2010. okt. 13. 13:26
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Lehet szombatra már látszodni fog:)addig is nyugi.De majd irj!:-))
2010. okt. 13. 15:29
 32/38 anonim ***** válasza:
Én is szombatra nem várom,de én csak hétfőn fogok először tesztelni!
2010. okt. 13. 15:49
 33/38 anonim ***** válasza:
kérdező nem vagy terhes....
2010. okt. 13. 18:09
 34/38 A kérdező kommentje:

Lehet, de honnan tudod te ezt ennyire biztosra?

Azért mert a 10 napon még negatív a teszt, még bármi lehet! Ebből azért még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Barátnőmnak 4 nappal mutatta késés után!

De ha nem vagyok, semmi gond, majd próbálkozunk tovább!:))

2010. okt. 14. 05:48
 35/38 anonim ***** válasza:

15:05-ös vagyok

A Lily teszt 20-as, a boltban kapható tesztek szinte mind 20as vagy 25-ös érzékenységűek (a cleerblue pedig 50es pl)

Én tizest csak vaterán és teszveszen láttam, onnan szereztem be én is.

Drukkolok szombatra!

2010. okt. 14. 12:13
 36/38 anonim ***** válasza:
A ClearBlue 25-ös, bár lehet, hogy csak a digitális változata, de az biztos. 10-es érzékenységű tesztet, pl. Qupidot is, a legtöbb gyógyszertárban lehet kapni. Mint írtam is előbb, annak ellenére, hogy a ClearBlue tegyük föl csak 50-es, mégis ez a teszt mutatta ki nekem a peteérés után a 9.napon (és a Dm-es Corax Be Sure is), míg a többi 10-es, 25-ös érzékenységű teszt nem, sőt, később sem, már csak a menzi elmaradása napja után kezdtek halvány csíkokat produkálni. Ez csak saját tapasztalat, ugyanis én tényleg rengeteg tesztet elhasználtam, a pozitív után is teszteltem még, mert volt még itthon teszt. Szóval, a ClearBlue biztos, hogy kimutatja előbb, mint a legtöbb teszt, ajánlani tudom. De a Coraxot is, az nem olyan drága és szintén hamar kimutatja. Ja, és a Clearblue nemcsak nekem vált be, de pl. a tesómnak is. És ahogy olvastam ezt az oldalt, még nagyon sok mindenkinek, menzi előtt.
2010. okt. 14. 21:10
 37/38 anonim ***** válasza:
Teszteltél? Drukkolok a + hoz :)
2010. okt. 16. 08:39
 38/38 A kérdező kommentje:

Nem! Tegnap (nemvárt előtt ugye egy nappal) is csináltam egy Lily-t és az is negatív. Szerintem,ha lenne baba,akkor már mutatta volna!:( Most várok egy darabig. De már felkészültem a mensimre. Max. akkor csinálok még egyet,ha 4-5 napig nem jön meg!

Azért köszi az érdeklődést!!

2010. okt. 16. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!