Őszintén? 14 nappal együttlét után már éreznék valamit?
14 napja voltunk együtt védekezés nélkül. A mensim még messzebb,mert nem hamarabb van pé-m nem középidőben! Semmi, de semmi tünet! Ha lenne baba, akkor azért már valami lenne nem? Illetve annyi van,hogy szurkálgat az alhasam és napok óta olyan, mintha ha egy labda lenne bennem, puffadt! De ennyi, se mellérzékenység,se hányinger!
Sokan azt írják,hogy nem volt tünetük! De ez valóban így van? Barátnőm mondta,hogy szerinte azért az nagyon ritka,hogy ne legyen semmi!
köszi
A szúró érzés jó jel :)
Én ezt leszámítva kb a 6-7. héten kezdtem mást érezni (hányinger, fáradtság, derékfájás, stb). Ne aggódj :)
Köszi!
Jaj, nem aggódom!:) Igazából még kb. két hónapot várni akartunk a baba tervezéssel, csak az együttlétünk így sikerült!:)
Csak itt mindig az olvasom, hogy 10 nappal utána hányinger, mellfeszülés (mondjuk nekem az még mensikor sincs) fájó derék, sűrű pisilés stb., gondoltam ha baba lenne, akkor valami "komolyabb" tünetet én is éreznék!:)
Nekem mensi előtti napokban nagyon fáj a cicim, most is fájt, de valahogy másképp. Úgy bizsergett.
Meg mensi előtt mindig több folyásom van, és most tök száraz voltam.
Ennyi, de ezek nem olyan igazán érezhető változások, csak utólag jöttem rá, hogy mégis volt valami.
Szia!
Szerintem is az a ritka ha valakinek már ilyenkor tünetei vannak (sőt én inkább azt mondanám hogy csak bebeszélik maguknak - mármint a hányingert, meg a társait).
5-6. héten kezdődött az álmosság, meg néha enyhe hányinger.
De gondolom azért pé környékén voltatok együtt? Akkor lassan már meg kellene jönnie nem?
Köszi Nektek is!
Nekem hamarabb van pé-m (igen akörül voltunk együtt), ezért a mensim még később kell,hogy jöjjön!
De ma megyek nőgyógyászhoz hüvelyi uh-ra (nem ezért), de ha már ott vagyok akkor megkérdezem, hogy esetleg lát-e megvastagodott nyálkahártyát. Barátnőm mondta,hogy talán abból lehet következtetni!
Azt én sem gondolnám,hogy mindenki bebeszéli, hiszen sokan vannak, akik nem tervezték a babát és mégis érezték. Ezért is kérdeztem, mert a barátnőm már elég korán érezte, hogy nagyon feszül a melle!
Szia!Nekem abszolút semmi tünetem nem volt!!!!Csak a testápoló szerű folyás...most kezdődtek el,hányinger émelygés,fáradság,sűrű pisilés, étvágytalanság...
5+1 hetes vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!