Őszintén? 14 nappal együttlét után már éreznék valamit?
14 napja voltunk együtt védekezés nélkül. A mensim még messzebb,mert nem hamarabb van pé-m nem középidőben! Semmi, de semmi tünet! Ha lenne baba, akkor azért már valami lenne nem? Illetve annyi van,hogy szurkálgat az alhasam és napok óta olyan, mintha ha egy labda lenne bennem, puffadt! De ennyi, se mellérzékenység,se hányinger!
Sokan azt írják,hogy nem volt tünetük! De ez valóban így van? Barátnőm mondta,hogy szerinte azért az nagyon ritka,hogy ne legyen semmi!
köszi
Mellfeszülés az peteérés után nem babás ciklusban is szokott lenni...
Én arra gondoltam, akiknek hányinger, hányás meg kb az összes terhes tünet előjön!
Igen, mellfeszülés az nekem is volt, de amíg nem érte el a 14. napot addig még az is teljesen normális volt. (szóval ez is olyan mint a mindjárt megjön érzés ami jelnthet babát is meg mensit is.) Nyugi! Az a normális ha semmi különöset nem érzel :)
Szóval igazi tünetekre az 5-6. héttől kezdve lehet számítani.
Hát ha akkor volt pé-d és azóta már eltelt 14 nap akkor most kellene megjönnie nem? A luteális fázis átlagosan 14 nap.
13+1 km
Ja az ultrahang. Rákérdezhetsz, de nekem még csak megvastagodott nyálkahártyát sem láttak 4+4-nél (igen, én azért mentem hogy hátha láthatom :)
Konkrétan a doki 5mm-es nyálkahártyát mondott.... amivel elvileg lehetetlen a terhesség... talán mégsem :)
13+1 km
Köszi szépen!
Hát azért rákérdezek, de tesztet csak akkor veszek, ha késik! Bár még ezt a két hónapot igazán kibírhatná a picuri!:)
Én elsőnél már együttlét után 2-3 nappal éreztem szurkálást, meg feszülést a hasamban,! Férjem mondta, hogy csak bebeszélem magamnak, de nekem lett igazam!
Most is hasonlókat érzek, lehet, hogy kistesó érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!