Estetek már titokba teherbe? Úgy értem fiatalon és anyukátok tudta nélkül. Ha igen, hogy fogadta a hírt? 22/L
Szia!
Mi anyummal élünk már 4 éve és 6 éve vagyunk együtt. Senki nem tudta, hogy babát szeretnénk de sajnos nem ment olyan egyszerűen. 4 évet vártunk a babára. 2008 decemberében lett a tesztem pozitív ekkor voltam 23 éves. Szent este egy kis cipőt kapott ajándékba. Az első kérdése az volt ugye nem vetetitek el? Erre mondtuk, hogy akkor nem kapott volna kis cipőt ajándékba:) Azóta 16 hónapos a kisfiam és a mama szeme fénye:) Imádják egymást, Most hajtunk a kistesóért:))) Reméljük rá nem kell anyit várnunk.
Ha úgy érzitek eljött az ideje és el tudjátok tartani vágjatok bele.
Nekem az egész családom, főleg édesapám nagyon várta, hogy tőlem is legyen unokája. Nővérem (édesanyám első házasságából) már van két kisfiú, hugom még csak 21, de ő is vár még vele,mert tanul. Én már 28 vagyok és nagyon régóta szeretnék, de még csak most éreztem úgy, hogy megértem rá. A család az első perctől drukkol mióta megtudták, hogy a teszt pozítív. Nagyon elszomorodott mindenki mikor elkezdtem vérezni és az ultrahangos vizsgálaton 2 doki szerint is az idejüket rabolom mert nem vagyok állapotos, pedig mondtam nekik, hogy 3 különböző tesztet is csináltam és különböző időben persze mind pozítiv lett. És a vérezgetés is a menstruációra utal - mondták (Nemtudom mióta menstruál az ember 9 napig) Szombaton az idegességtől ismét elkezdtem vérezni, úgy vittek be a sürgösségire. Ott egy nagyon kedves dokit fogtam ki, aki megvizsgált, megnyugtatott, hogy nem vagyok méhen kívüli terhes, a baba jó helyen van, 6 hetes és 12mm. :) Szóval ha belevágtok előtte érdeklődjetek, jó nőgyógyász után, és ha nem válik be váltsatok.
A babához sok sikert!!! A szülők meg melletetek lesznek!!! :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!