Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Estetek már titokba teherbe?...

Estetek már titokba teherbe? Úgy értem fiatalon és anyukátok tudta nélkül. Ha igen, hogy fogadta a hírt? 22/L

Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
és imádják az unokájukat.
2010. dec. 12. 19:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor megoldódott a helyzet. És a párodat is elfogadták? Én is attól tartok, h kitörne a balhé ha megtudnák h terhes vagyok. Anya mondta régebben, h várjak 30 éves koromig. De, h mire????? Ő is 22 volt mikor én születtem. Erre azt mondta, h azok más idők voltak. Én már nagyon vágyom egy picire.
2010. dec. 12. 19:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 éves vagyok,már 2 éve nem élek együtt a szüleimmel,és egy év próbálkozás után Mikulásra pozitívat teszteltem!Amikor úgy volt,hogy na most sikerült,akkor az én anyám örült neki,de mikor kiderült,hogy nincs baba,akkor megkönnyebbült.Most még nem mondtam meg neki,majd karácsonyra megyek haza,akkor elmondom,de szerintem örülni fognak,legalábbis remélem!:)
2010. dec. 12. 20:06
 14/20 anonim ***** válasza:
jah,és az lemaradt,hogy nem mondtuk meg,hogy próbálkoztunk!Mert ezalatt az idő alatt anyám még fog.tabit is íratott,hogy ne legyek terhes.2 hónapig szedtem,majd újra nekiálltunk próbálkozni!:)
2010. dec. 12. 20:09
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha még a szüleiddel laksz illene nekik szólnod, elvégre az ő nyakukra szülöd.Hallgatniuk kell a kicsi sírását és gondolom bébiszittelni is, netalán még anyagilag is segíteni.
2010. dec. 12. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, a páromat is elfogadták, minden rendben már. de ha férjnél lettem volna nem kértem volna a véleményüket. mondjuk igy sem, csak el szerettem volna mondani,hogy van. nem hogy lehet e.
2010. dec. 12. 20:37
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Én 21 évesen lettem terhes,22 voltam amikor megszületett a kislányom.Anyukám nagyon örült neki,sőt állandóan azzal jött előtte,hogy mikor lesz már unoka.Előtte pár hónappal volt egy vetélésem,így még nagyobb volt az öröm,amikor megtudta és dupla annyira féltett mindentől:)
2010. dec. 12. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Mi anyummal élünk már 4 éve és 6 éve vagyunk együtt. Senki nem tudta, hogy babát szeretnénk de sajnos nem ment olyan egyszerűen. 4 évet vártunk a babára. 2008 decemberében lett a tesztem pozitív ekkor voltam 23 éves. Szent este egy kis cipőt kapott ajándékba. Az első kérdése az volt ugye nem vetetitek el? Erre mondtuk, hogy akkor nem kapott volna kis cipőt ajándékba:) Azóta 16 hónapos a kisfiam és a mama szeme fénye:) Imádják egymást, Most hajtunk a kistesóért:))) Reméljük rá nem kell anyit várnunk.

2010. dec. 12. 21:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Én anyukám tudta nélkül estem teherbe...24 vagyok, férjezett, külön élünk..szóval azért a mi helyzetünk más...mi elmondtuk már otthon, anyám amúgy is mindent nehezen fogad, most is az volt a reakciója, hogy jaj akkor ő milyen öreg, mert nagymama lesz...kelletlenül de gratulált...hát ez van...mire megjön az unoka, hozzászokik...persze nem hozza szóba egyszer sem, ha otthon járunk, és ha mondok valamit elég szkeptikus...de hozzá kell szokni ehhez....a többiek jól fogadták:D mindenki körbeajnároz...de azért nekem eléggé fáj, hogy az anyukám így áll hozzá...
2010. dec. 13. 07:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzitek eljött az ideje és el tudjátok tartani vágjatok bele.

Nekem az egész családom, főleg édesapám nagyon várta, hogy tőlem is legyen unokája. Nővérem (édesanyám első házasságából) már van két kisfiú, hugom még csak 21, de ő is vár még vele,mert tanul. Én már 28 vagyok és nagyon régóta szeretnék, de még csak most éreztem úgy, hogy megértem rá. A család az első perctől drukkol mióta megtudták, hogy a teszt pozítív. Nagyon elszomorodott mindenki mikor elkezdtem vérezni és az ultrahangos vizsgálaton 2 doki szerint is az idejüket rabolom mert nem vagyok állapotos, pedig mondtam nekik, hogy 3 különböző tesztet is csináltam és különböző időben persze mind pozítiv lett. És a vérezgetés is a menstruációra utal - mondták (Nemtudom mióta menstruál az ember 9 napig) Szombaton az idegességtől ismét elkezdtem vérezni, úgy vittek be a sürgösségire. Ott egy nagyon kedves dokit fogtam ki, aki megvizsgált, megnyugtatott, hogy nem vagyok méhen kívüli terhes, a baba jó helyen van, 6 hetes és 12mm. :) Szóval ha belevágtok előtte érdeklődjetek, jó nőgyógyász után, és ha nem válik be váltsatok.

A babához sok sikert!!! A szülők meg melletetek lesznek!!! :)))))

2010. dec. 13. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!