41/46 anonim válasza:
A szemem majd kigúúúúvad, de semmit se látok. :((
Ok. Valamit talán...
De miért nem fotózol közelebbről, ha már egyszer homályos, de legalább ne lenne távoli?
Mindenki kifogásolta már korábban is.
Léccci léccccci fotózd le közelebbről!!!!!!!!!!
Pozi teszted akarunk látni :D
42/46 A kérdező kommentje:
De ha közelebbről fotózom akkor meg még homályosabb lesz.Ezt produkálja a gépem.
2010. dec. 18. 11:48
43/46 A kérdező kommentje:
2010. dec. 18. 12:29
44/46 anonim válasza:
Én is nagyon drukkolok, de szerintem nincs baba:( Ha ennyi ideje késik, már régen erős csíknak kellene lennie:( Remélem tévedek.
46/46 A kérdező kommentje:
Szia/Sziasztok!
Azóta sem jött meg. De már megőrít a mindennapi derék fájás. Pláne reggeli ébredéskot, meg a sok forgolódás éjjel mire kicsit kényelmesebb lesz. Holnap megnézetem magam végre dokival. Holnapra van időpontom.De ha ez jelzés, 31én délután a férjem gólyával találkozott.Hihetetlen hogy pont szilveszter napján, és télen....
2011. jan. 4. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!