Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Csak én látok...

Mit gondoltok? Csak én látok második csíkot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. dec. 10. 15:00
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

A szemem majd kigúúúúvad, de semmit se látok. :((

Ok. Valamit talán...

De miért nem fotózol közelebbről, ha már egyszer homályos, de legalább ne lenne távoli?

Mindenki kifogásolta már korábban is.

Léccci léccccci fotózd le közelebbről!!!!!!!!!!

Pozi teszted akarunk látni :D

2010. dec. 18. 11:42
 42/46 A kérdező kommentje:
De ha közelebbről fotózom akkor meg még homályosabb lesz.Ezt produkálja a gépem.
2010. dec. 18. 11:48
 43/46 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na ezek a tesztjeim vannak tegnapról, délutániak és 43ik napom volt.

2010. dec. 18. 12:29
 44/46 anonim ***** válasza:
Én is nagyon drukkolok, de szerintem nincs baba:( Ha ennyi ideje késik, már régen erős csíknak kellene lennie:( Remélem tévedek.
2010. dec. 18. 12:47
 45/46 anonim ***** válasza:
Mi van veled azóta?
2011. jan. 4. 12:57
 46/46 A kérdező kommentje:

Szia/Sziasztok!

Azóta sem jött meg. De már megőrít a mindennapi derék fájás. Pláne reggeli ébredéskot, meg a sok forgolódás éjjel mire kicsit kényelmesebb lesz. Holnap megnézetem magam végre dokival. Holnapra van időpontom.De ha ez jelzés, 31én délután a férjem gólyával találkozott.Hihetetlen hogy pont szilveszter napján, és télen....

2011. jan. 4. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!