Mit gondoltok a Második Orbán-kormány eddigi tevékenységéről?
Bízom benne, hogy ismét megnyerik a választást és lesz idejük ténylegesen rendbe tenni az országot. Előző kormánynak 8 éve volt, hogy leamortizálja, eladósítsa és eladja a magyar értékeket.
4 év kevés lenne ezt visszaállítani!
1 biztos ha esetleg a fidesz megbukik esetleg
senki nem hívja majd vissza az mszpt
1-2 bigott mély hülye mszp sen kívül senki nem szavaz rájuk
(nem is emelkedik a támogatottságuk)
Az elmúlt 20 év legmocskosabb kormánya. Visszahozták az egypárt rendszert ( az ellenzék csak dísznek van),annak a jó oldala nélkül. Csak a jómódúaknak kedveznek,a kisjövedelműek pedig egyre lejjebb csúsznak a nyomorba.
Ettől függetlenül,ha egyáltalán lesznek 4 év múlva választások,ők maradnak hatalmon.
1/ megváltoztatják a választási törvényeket.
2/ minden külföldön élő magyar szavazhat.Nem kell itt laknia,nem kell adót fizetnie,csak legyen állampolgársága.
3/ 4 év alatt nem lesz váltópárt,amelyik felválthatná őket. Főleg,hogy a médiát is cenzurázzák júl. 1.-e után.
Végleg bebizonyosodott:
a Fidesznél csótányabb pártot még nem hordott a hátán a Föld!
azt gondolom, hogy használhatnád a keresőt!
bár nem sok értelme lenne, mivel az itt látható válaszokat másolgatják kivétel nélkül minden kérdésbe! itt a GYK-n ne keress véleményt, itt csak fröcsögés van általában!
válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:50
Én a fenti válaszíró vagyok, én nem fröcsögtem , kifejezetten szimpatizálok a jelenlegi kormánnyal, ami a válaszomból is látszik. Hajráf Magyarország hajfráf fityesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!