11/46 anonim válasza:
A negán én mintha látnék valamit!De csak ha nagyon rákoncentrálok!Ebből még bármi lehet!Tesztelj újra!
Drukkolok
12/46 A kérdező kommentje:
De drágák vagytok!!!Köszi a drukkot:)
2010. dec. 10. 15:19
13/46 anonim válasza:
Csináltál már új tesztet? Szerintem azon már olyan erős lesz a csík, hogy leugrik a tesztről:)
Nem értem hogy bírod:) Csinálj egyet most, már ki kell mutassa!
14/46 anonim válasza:
Az a baj hogy messzirol fotoztad, de mintha en is latnek valamit. Csinalj masikat es mindenkepp ird meg!
34h km
15/46 Macimanó82 válasza:
Szia:) Én is látok valami halvány kis csíkot a harmadikon:) Szerintem ott pocaklakó van megbújva:) Szúrkolok:)
16/46 anonim válasza:
En is mintha latnek valamit, nagyon drukkolok!!
17/46 anonim válasza:
Hát...Én nagyon drukkolok neked! :)
18/46 anonim válasza:
Szia:)
Nagyon halványan de én látok még egy csíkot:)
Minden jót!
Teljesüljön a vágyad!
19/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Rendesek vagytok.Holnap tesztelek és ígérem megírom mi a vége.De kicsit félek h mégis negatív lesz.
2010. dec. 11. 08:04
20/46 anonim válasza:
Ok!OK! Megy a dukk!De majd próbálj közelebbi képeket készíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!