21/46 Macimanó82 válasza:
Szia MA ÉS holnap is Több ezer ujj lesz összerekva érted annyian szurkolunk neked hogy simán vastag piros pozitív teszted lesz:))) holnap várunk nagyon:)))
22/46 A kérdező kommentje:
Na kész.Megint elsírtam magam.Ez olyan megható....hogy tudom sokan szorítanak értem.....
2010. dec. 11. 12:03
23/46 anonim válasza:
Jajj istenem!De gyönyörű karácsonyi ajándék lenne!Nagyon nagyon szorítok!!!!!!!! 37hkm
24/46 Macimanó82 válasza:
Jajj kérdezőő hol vagy merre jársz na mizu....mizu??????????? Szét vet a kíváncsiság bár szerintem eggyértelműen megvan a válasz de tőlled várjuk:))
25/46 A kérdező kommentje:
2010. dec. 12. 14:23
26/46 anonim válasza:
:( Most akkor mióta késik?Annyira nem jók a képek......Pedig én olyan nagyon drukkolok neked!!!
27/46 Macimanó82 válasza:
Hát ezeken még annyit se látok mint az elözőn mert sötétek:) ne keseredj el kérlek:) Mikor is kellet volna jönnie?, és mikor volt péd?? ezek fontosak:)
28/46 A kérdező kommentje:
38ik napomon vagyok.Legkésőbb 31-32iken megjött régebben.Meg akkor is mikor a clostyt szedtem.12-13ik napomon volt peteérés.De ez 1000%mert nagyon éreztem.
2010. dec. 12. 17:01
29/46 anonim válasza:
Hát akkor végül is lehetne baba!Türelem,még várjunk pár napot!Nagyon-nagyon szurkolok neked! 37hkm
30/46 anonim válasza:
Miért ilyen messziről fotózol? Próbáld meg közelebbről, iszonyú homályos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!