Megnéznétek nekem ezt a tesztet? Lombik előtt állunk!
Kérlek ne hülyítsetek. Ebben a hónapban volt HSG-m, rá 1 napra voltunk együtt, utána csak 1 x.
A képek. Az alsó ovu teszt a legfelsőt csináltam elsőnek, de mióta megszáradt halványabb a középsőt az ovuval együtt.
Nekem állítólag nincs peteérésem, a páromnak meg annyira rossz a sperma eredménye, hogy állítólag csak lombikkal lehet babánk. Annyira ideges vagyok kérlek őszintén írjatok. Én nem is tudom, mért teszteltem. Csak reggel fölkeltem, és megcsináltam.
Gratulálok én is!!De szerintem elég lesz a tesztekből nem kell csinálnod többet mert tényleg terhes vagy, higgyétek el mindketten a férjeddel együtt!!!:):):)
Boldog babavárást kívánok!!!
Szia!
Szépséges pozi teszt!! Gratulálok, és vigyázz magatokra!!
11+4hkm
Szia! Nagyon-nagyon sok boldogságot Nektek! Gyönyörű karácsonyotok lesz azt hiszem:) Bár nekünk is az lenne, még kb 1 hét és kiderül:) Jó volt olvasni a történeted, erőt adott.
Sok puszi, gratulálok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!