Fiatalon szült (15-22) éves lányok, mit szólt a környezetetek a terhességhez? MEgtartottátok a babát?
21evesen lettem terhes, pont egy eve ilyenkor derult ki, most karomon tartom es szoptatom 5 hos kislanyomat,aki szulinapomon szuletett. az apukaval alig 9 honapja ismertuk egymast, de becsuszott. o nagyon orult neki, en nem, csak akkor lettem biztob benne h szeretem amikor 4 honaposan meglattam ultrahangon, torolte a szemecskejet, azt ereztem hogy sir mert nem szeretem!szomoru voltam, buntudatom is van amiatt h egy percig is azt gondoltam h nem kell. szuleim nagyon rosszul fogadtak, mindennel megfenyegettek csak csinaljak abortuszt, nem fogadtam szot, es most ok is imadjak. anyosek bar jol fogadtak, en nem szimpatizalom oket.
aprilisban polgari eskuvo volt, nyaron lesz majd templomi.
volt jo is rossz is a terhessegben, nagyon vartam hogy vege legyen es lassam mar a kislanyomat! konnyu, gyors szules volt.
nevelni meg nem igazan van mit, elkenyeztetem ahogy csak tudom. orulok h fiatal anyuka vagyok!
ha meg kerdesed van, irj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!