Van aki akkor esett teherbe, amikor nem dolgozott? Hogy vészeltétek át? Megtartottátok a babát?
Én bár dolgoztam de alkalmi munkavállalóként, (kis könyvel), ami olyan mintha nem is dolgoztam volna. Csak a gyest kapom+ a családi pótlékot. A párom dolgozik, nehezen de megvagyunk. A babának megvan mindene, nekünk pár dologról le kellett mondani, de sosem bántam meg. Most egy éves a kisfiam
22/L
A tesóm bevállalta így a fiát.
Terhesség alatt nem kapott semmit,utána gyes+ családit.
Anyagilag ki volt szolgáltatva az apának aki ezt a mércét nem ugrotta meg.(megbízhatatlan volt anyagi ügyekben)
3 év után szakítottak,most gyerektartást 1,5 éve nem fizet,tesóm huzamosabb ideig dolgozni nem tud,mert mindenhonnan kivágják amiért sokat van táppénzen a gyerekkel.Csak özvegy anyukámra számíthat akinek nyugdíj előtt szintén élet-halál kérdése,hogy munkája legyen.
Szóval amióta teherbe esett 5 éve,azóta anyagilag mindig ki van szolgáltatva másoknak.
Utálja ezt a helyzetet,változtatásra lehetősége előre láthatólag évekig nem lesz.(26 éves)
Szereti a gyermekét,nem csinálná vissza,de elismeri,hogy mindketten boldogabbak lennének,ha más alapokkal indulnak...
Mi most próbálkozunk a babával. Én idén végeztem a fősulin, a párom dolgozik. Sajnos munkát eddig még nem találtam. Most építkezünk, de úgy gondoljuk, hogyha nekünk le is kell mondanunk bizonyos dolgokról, a babának akkor is biztosítani tudnánk a feltételeket.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!