Hogy vészeltétek túl? Mikor lehet újra próbálkozni?
Sajnálom a történteket. Nekem januárba volt szintén 6 hetesen egy spontán vetélésem. Akkor azt monndta a doki ilyenkor nincs várakozási idő. Már fizikailag,persze lelkileg talán mégis. Lekell hogy tisztuljon a történet,hogy tiszta lappal tudj indulni az új babáért.
Pihenj sokat,szedjed a terhes vitamint ,és kitartás!
Lesz baba aki onnan föntről téged választ maminak!
Én panaszt tennék a helyedben a felettesénél meg a betegjogi képviselőnél. Az ügyeleten, de igazából minden osztályon elvileg ki van téve a falra, hogy ki a betegjogi képviselő. Én biztos felkeresném.
A párommal nyáron szenvedtünk autóbalesetet, még a sokk hatása alatt be is mentünk a kórházba éjjel, órákat ültettek a folyosón, aztán ordibált velem az orvos, addig tudtam tartani magam sírás nélkül, aztán amikor kiértem a folyosóra, nem bírtam tovább. És csak azért nem mentem végül a betegjogihoz, mert a doki a férjemtől (!) bocsánatot kért a történtek miatt. Tőlem persze nem kért, de mindegy. Lehet, hogy látta rajtam, hogy ezt nem fogom annyiban hagyni.
Szia!
Nagyon sajnálom a történteket, teljesen átérzem a helyzeted és is 2 hete vesztettem el a Picimet.1 mensit hagyjatok ki mindenképp, és utána már jöhet a babaprogarm!:)Ha a tested felkészült, akkor bizti megfogan a kicsi.De ne idegeskedj,ha 1-2 hónapig nem jön össze.Csak lazán.Én is igy probálom felfogni, és alig várom,hogy itt legyen velem.
Kitartás!!!!
Az magyar egészségügy.....ezt velem is megcsinálták!
Szia! Sajnálom nagyon, ami történt!
Velem is hasonló volt, enyhe barnázás a 6. héten, akkor a dokiM azt mondta telefonban, hogy ne menjek be, mert ilyen előfordul! Rá 1 hétre már piros vér jött, de az ügyeleten kaptam Utrogestant, és elmúlt. Még 2 hétig volt a pocimban, de már nem fejlődött, csak azt hittük... Műtéttel fejezték be...
Ennek ma épp 3 hónapja! És nekem most van az első mensim! Eddig semmi. Ez sem az igazi, olyan barnázás...
Nekünk 3 hó várakozást mondtak, de nálad ez semennyi, mert nem kellett műtét.
A dokim tanácsára szedtem az 500 mg-os Cetebe C vitamint, a Gravidát, és napi 1 db 3 mg-os folsavat.
Fel a fejjel! Próbálkozzatok, mert ezt csak a kistesó tudja igazán elviselhetővé tenni!
Gravida, vagy Femibium 800.Szerintem várj meg 1 mensit és utána elkezdheted szedni.
Esetleg támogathatod még szervezetedet folsavval is,ártani nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!