Esett valaki teherbe szoptatás alatt? Megtartottátok, vagy nem?
szedtetek fogamzásgátló tablettát, kúpot, habot..... szülés után mennyi idő után történt?
köszönöm válaszaitok.
Nekem szoptatás alatt fogant a második és a negyedik. Nem szedtem semmit. Sztem ideális így foganni. A szopósat kb. 4 hónapos terhesen leválasztottam. Bőven nem emlékezett arra, milyen szopni, mire megjött a kistesó. Ettem a terhesvitamint rendesen. Senkinek nem lett semmi baja.
Elvetetni eszembe se jutna. Nem ölném meg a gyerekemet anyaméhen belül ugyanúgy, ahogy anyaméhen kívül se tenném.
Szia!
9 hónapos volt a babám, még napi 2-3-szor szopizott, amikor teherbe estem spirál mellett. Eszembe sem jutott, hogy ne tartsuk meg. Kb. még két hétig szopizott, utána leválasztotta magát.
Egy ismerősömnek 9 hónapos volt a babája, amikor elment nőgyógyászhoz, hogy még nem menstruál. 12 hetes terhességet állapított meg. A babája ugyanúgy szopizott tovább, ezért nem is gyanakodtak.
Szia!
Nekem a nagyobbik 6 hónapos volt,mikor újra babás lettem és szoptattam,de a kicsinek semmi baja nem lett!Ne aggódj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!