Nagyon gáz, ha már most meg fog jönni érzés tört rám, pedig csak jövőhét péntekre nem várom?
Ha nem várod akkor nem gáz!:)
Nekem elég hamar "megfog jönni" érzésem volt amikor már a picim a pocakomban volt:)
Nekem előző hónapban ugyanez volt és sajnos meg is jött, pedig nem szoktam ilyen hamar érezni! :( Vagy csak most már jobban figyelem a jelzéseket és túl sokat tulajdonítottam neki.
De kívánom, hogy Neked baba legyen a dologban, persze csak ha ez a cél! :)
és ahhoz képest,amennyi folyadékot megiszok,elég sokat pisilek.Este többször is ki kell mennem,mielőtt elalszok, hajnalban meg majd kidurran a hólyagom...
Köszönöm!
Ez volt velem is. Már 2 héttel a nemvárt előtt.
Még egy hétig felesleges tesztelni, de jövő héten, pénteken tesztelj, és írd meg, mi lett!!!!
Első vagyok, és én is várom az eredményt!:)
Drukkolok, és annak is aki azt írta még, hogy ő is mostanra nem várja:)
tudom,hogy most még felesleges a teszt vagy a doki, várok és lehet csütörtökön reggel csinálok tesztet,vagy elkezdem mérni a hőmet,és ha pénteken nem megy le,akkor csinálok tesztet... Minden esetre megírom mi lett!
Nagyon köszönöm Mindenki válaszát!
Szia!
Remélem baba van a pociban:)
Nekem az első terhességemnél már mensi előtt g9örcsöltem, de úgy voltam vele bizti megjön. egy hetet késett, folyamatosan görcsöltem, nem is csináltam tesztet, mert előtte 14 sikertelen hónapunk volt, úgy voltam vele megjön. De nem!
Most újra próbálkozunk a kistesóval, eddig sikertelenül. Bár a múlthónapban a mensi már jóval előtt görcsöltem , cicim is fájt, volt egy nagyon halvány pozitív tesztem,azt hittem baba, aztán megjött. Lehet baba volt, csak elment:(
Nagyon szorítok neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!