Pár hete olyan érzés tört ki bennem, hogy szeretnék egy kisbabát. Miért van ez?
19,5 éves lány vagyok, s pár hete valami olyan érzés tört ki bennem, hogy szeretnék kis babát.Sürün azt álmodom hogy van. Ha látok kis babát az utcán akkor mindig elszomorodom, hogy nekem nincs, meg fáj a szivem.
Nagyon jól kijövök a pici babákkal, sokan meg is dicsértek. Lehetséges hogy ez egy jel arra hogy felkészültem egy kis babára?
Ez csak arra jel hogy felnőttél:)
Várj még egy picit a babával! Éldd ki magad mások gyerekén egyelőre! De nagyon aranyos vagy! Mégis, előbb teremtsd meg a feltételeket! S vigyázz addig, ilyenkor az ember lánya könnyebben teherbe esik.
szakmám már van, melót pedig keresek. fiú akitöl szeretnék gyermeket meg van. vele még nem beszéltem. neki már van gyerkeme, de szeretne még. köszi a válaszod. sokat segitett. már én is gondoltam arra, ovó néni leszek még nem lesz gyermekem :)
tudom hogy fiatal vagyok, de komoly kapcsolatot keresek, szórakozni úgy se megyek nagyon, ugyhogy nincs semmi az útban. de azért várok még persze. még 1x köszi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!