Mennyi idő alatt szabadul ki a petesejt a tüszőből, ha az megreped?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 10:17
2/8 anonim válasza:
Ha esetleg hőmérőzöl akkor látod melyik reggelre esik le az átlaghő alá a hőd, na onnantól számítva 24-36 órán belül, mert a tüszőből a folyadék kiszivárog és a hashártyádra folyik ez lehűti a belső hődet, ezért a hőesés, ezután négy napon belül el kell kezdenie emelkedni a hőnek, és egy hüvelyi száraz sságnak kell következnie, ha már száraz vagy akkor megtörtént.Én használok ovu tesztet és hőmérőzök és dokihoz járok uh-ra és nálam úgy van, hogy hőleesés utáni második napon szabadul ki.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem.Szóval akkor ha hazamegyek,el kell kapjam a páromat újra:)
Tegnap reggel volt leesve a hőm,meg ma reggel is.Tegnap előtt este voltunk együtt,de talán még ma sem késő ugye??
2010. nov. 23. 10:43
4/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem,hogy a méhszájam be van már keményedve,skkal nyitottabb és puhább volt
2010. nov. 23. 10:43
5/8 anonim válasza:
és akkor mi van ha a szárazság után újból nedves minimális krémes...?akkor nincs baba?
6/8 anonim válasza:
Hogy akkor mi van ha szárazság után ismét krémes ..nedves akármilyen?? Egy héttel a megtermékenyülés után kapunk egy ujjabb adag ösztrogénfröccsöt és ettől lehet ilyen ,vagy pedig az első alkalommal nem szabadult ki a tüsződből a pé-sejt ezt a hőd alapján neked kell tudni, de itt van a babát tervezők oldalán részletesen leírva
És kedves kérdező, szerintem nem késtél le:)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtok:Ma reggelre felment a hőm 36,9re.Nagyon remélem,hogy végre beköltözik a gólya hozzánk:)Már több mint egy éve várjuk..
2010. nov. 24. 12:55
8/8 anonim válasza:
Szurkolok, hogy sikerüljön, mi két és fél éve várunk a kistesóra remélem nekünk is sikerül végre:)majd írd meg mi lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!