Páromat beégette a gyógyszertáros :-S Ráförmedt, hogy honnan veszi, hogy vannak érzékenyebb, és kevésbé érzékeny tesztek. Azt mondta, ezek mind ugyanolyanok! Miért?
Elküldtem tesztért, és megkértem, hogy lehetőleg olyat hozzon már, ami 10-es. Erre felháborodva hazajött, és mesélte mit mondott a gyógyszerész, hangosan beégette mindenki előtt, hogy miről beszél, minden teszt 25-ös. Szerintetek? Bízik bennem a párom, de most mégis úgy érzem, hogy bizonytalan, hogy kinek is volt igaza, lehet én olvasgatok itt mindenféle hülyeséget a neten, a gyógyszertáros meg csak tudja. Nem mondta ki, de szerintem ezt gondolhatja. :( xD
A múltkor meg egy másik gyógyszertárban mondta a nő, hogy ezek a cickafark, palástfű teák semmit sem érnek, ha ciklust akarok rendbehozni, mert ezek csak a mensis görcsöket enyhítik max., de ő nem ajánlja. Már akkor beszólt a párom, hogy nem kell mindent elhinni, amit itt olvasok. :-) De ez a tesztes dolog... Most én égek megint. :-)
9:36os vagyok
Most komolyan, bennem eddig fel sem merült, hogy ez különleges dolog lenne. PL. hogy hoz betétet. :)
Majd jobban megbecsülöm :D
Sziasztok!
Először is! Engem is lekiabált egyszer egy patikus, sőt több is...hogy már bizony 10-es teszt nem létezik..hát én is megmondtam neki kedvesen, hogy de bizony van, jobb lenne, ha frissítenék a készletet...végülis aztán mindegy volt, a 20-as is kimutatta..:D
Amúgy eleinte nálunk pont én éreztem magam kellemetlenül, mikor a férjemmel mentünk boltba, és nekem tampon kellett..általában vagy dugdostam, vagy visszamentem később egyedül...aztán egyszer nagyon rosszul voltam, és ő minden gond nélkül ugrott, sőt felírja a pontos paramétereket, aztán a boltból hív, hogy olyat nem talált, de ..és felsorolja mit lát, és hogy mit ajánl, mert ő rögtön kiszámolja az árakat is meg nemtom:D szóval nálunk sem zavarja a férjemet:DD
Tesztért ugyan még sosem küldtem, de bizony pisis tesztet ragasztottam a kis dobozra amiben a kiscipellők voltak, és amivel tudtára hoztam, hogy érkezik a szeme fénye:D szerintem a férjemmel mindent megbeszélhetek, mindent megmutathatok neki..most pl. a tisztasági betétemet szokta elemezni, mert én mindig stresszelek, hogy barnát látok, erre közli, hogy hülye vagy anyukám, az sárga:D
Szóval nem ezen múlik a dolog:D
Ez jó:) nem barna sárga:)) aranyos:))
És igen tényleg urulógus mondta!a köptetők jót tesznek a férfi cuccosának és a nők hüvelyének is, persze szájon át szedve.Ez olyan mint mikor valaki beteg és antibiotikumot szed az is van hatással pl a nőkre is, mert nuninál elkezdhet viszketni stb mert az antibiotikumok szárítják és felborítják a hüvelyi egyensúlyt, ami viszont jó az a köptető, legalábbis így magyarázta az urulógus, és mivel nekünk nem sok spermánk van sajna mindent be kell vetni.Gondolhatjátok, hogy pilláztunk amikor mondta:) de vettünk és issza:))
De jó ilyeneket olvasni!!! :-)) Szerintem nagyon jó dolog, amikor az ember megtalálja a lelki társát a párjában, amikor egymás bizalmasai, szinte legjobb barátok! Én inkább ilyen kapcsolatra törekszem, de ez vérmérséklet kérdése, én ilyen társra vágytam mindig. De más meg azt szereti, ha van egy kis titokzatosság, önálló intim szféra, kis szabadság. Ehhez is meg lehet találni a megfelelő partnert, akinek ugyanilyenek az igényei, és akkor az a kapcsolat is jó lesz. A lényeg, hogy szeressük egymást! Nem minden pasinak nyűg tampont venni, van, aki még meg is sértődik, ha nem tudhat mindenről, ami velünk kapcsolatos. :-) Vannak ilyen pasik is! Nem jönnek zavarba, érdeklődnek, lelkesen meghallgatnak, stb. :-)
Szerintem nem lehet jó receptet mondani a tökéletes párkapcsoltra, mivel mindenki másmilyen, és biztos, mindenkinek megvan a magához illő párja. Van akinek ez válik be, van akinek az. :-)
Csak tudni kell, hogy hol a határ, mivel hozható kellemetlen helyzetbe a másik, és akkor máskor kerülni kell a kiábrándító szitukat. :-) Megpróbálok erre figyelni.
Tudom, hogy nem ilyen drámai manapság. De hol marad a stílus , lányok??
Ne csináljatok lányt a férjetekből. Épp ezért szólok. Ma minden koedukált. De ez árt a férfiaknak. ront rajtuk. Persze, menjen el tamponért kivételesen, ha úgy adódik. De ne legyen ez természetes, megszokott.Menjen motorolajért szokás szerint, és legyen kivétel, mikor te mégy.
A gyermekáldás közeledtét én sokkal ünnepélyesebben jelenteném e. Szerintem megérdemelné az alkalom.
Egyetértek veled! De nem minden férfi egyforma. Az én párom nem szeret barkácsolni, nem is számíthatok a segítségére, ha ilyesfajta munka adódik itthon. Biztos azért is van ez, mert nem tanulta meg, nem volt apukája, akitől példát vegyen, az anyukája egyedül nevelte fel, meg biztos a vérmérséklete is passzol ehhez a stílushoz. De bármikor elmosogat, főz, porszívózik, gyereket pelenkáz, stb., egy szó nélkül, a legnagyobb természetességgel. Nagyon házias, biztos az anyukája sokat foglalkozott vele, és inkább ez ragadt rá. Ennek ellenére nagyon férfias is, mert van tekintélye, és erős, és határozott, azért lejár ő a haverokkal is, és szeret sörözgetni, imádja a sportot... de otthonosan mozog a csajos dolgokban is. Ő az anyukájával is ilyen bizalmas viszonyban van. :-) Szóval ilyen is van :-)
Meg olyan is, mint tesóm, akit nem érdekelnek az ilyen nőcis dolgok. Ő a gyermeke születésekor sem volt bent, mert ők így döntöttek a párjával. És nekik így jó. Ő is megtalálta a magához való társat, aki szerint egy férfinek semmi keresnivalója nincs a szülőszobán, meg dugdossa a fürdőszobájukban a betétet, hogy még csak szem előtt se legyen, mert milyen az már, ha tesóm látja. Bontatlan csomagolású betétről van szó, a saját fürdőszobájukban. És sorolhatnám még. :-)
Ezzel sincs baj, a lényeg, hogy összepasszoljanak a felek. Tesóm nem akarja látni azt a betétet, a párja meg nem szereti, ha látják. Én simán cserélek a párom előtt, ő meg ha pont megy kifelé, akkor egyúttal ki is viszi a szemetesbe. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!