Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Páromat beégette a gyógyszertá...

Páromat beégette a gyógyszertáros :-S Ráförmedt, hogy honnan veszi, hogy vannak érzékenyebb, és kevésbé érzékeny tesztek. Azt mondta, ezek mind ugyanolyanok! Miért?

Figyelt kérdés

Elküldtem tesztért, és megkértem, hogy lehetőleg olyat hozzon már, ami 10-es. Erre felháborodva hazajött, és mesélte mit mondott a gyógyszerész, hangosan beégette mindenki előtt, hogy miről beszél, minden teszt 25-ös. Szerintetek? Bízik bennem a párom, de most mégis úgy érzem, hogy bizonytalan, hogy kinek is volt igaza, lehet én olvasgatok itt mindenféle hülyeséget a neten, a gyógyszertáros meg csak tudja. Nem mondta ki, de szerintem ezt gondolhatja. :( xD

A múltkor meg egy másik gyógyszertárban mondta a nő, hogy ezek a cickafark, palástfű teák semmit sem érnek, ha ciklust akarok rendbehozni, mert ezek csak a mensis görcsöket enyhítik max., de ő nem ajánlja. Már akkor beszólt a párom, hogy nem kell mindent elhinni, amit itt olvasok. :-) De ez a tesztes dolog... Most én égek megint. :-)

2010. nov. 20. 08:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

Egyetértek azzal, hogy nem kell mindent elhinni, amit itt olvasol, de a gyógyszertárosnak sem mindig:) Nekem szintén mondtak már pár okos dolgot, kritizálva ezzel a gyógyszert kiíró orvost. Nem mindig van igaza az orvosnak sem, de azért a gyógyszertáros és az orvos között nagy a különbség. Én nem szoktam adni a véleményükre (tisztelet a kivételnek), mert általában tudom, mi kell, ha tanács kell, akkor elmegyek orvoshoz, illetve mindkét szülőm szintén orvos.

Visszatérve a tesztekre, nem tudom, milyen gyógyszertár lehetett, valami picike biztos, ahol csak 25-ös tesztek vannak és voltak, és biztos a gyógyszertáros nem látott még életében mást. De ez nem jogosítja fel arra, hogy hülyének nézzen egy embert, akinek más véleménye van, ráadásul igaza is. Vannak 10-es érékenységű tesztek, pl. a Qupido. Sok mindenkinek bevált, nekem nem. Hiába 10-es, nem mutatta ki, amikor a 25-ös érzékenységű ClearBlue igen. Sokszor nem is (csak) az érzékenységen múlik, hanem a minőségen. Hiába elméletileg érzékenyebb a Qupido, rosszabb minőségű, ráadásul kazettás. A sugaras tesztek jobbak, jobb a nedvszívó képességük.

Itt Pesten én sokszor inkább autózok többet, de egy nagyobb, modernebb gyógyszertárba megyek, ahol nagyon sok márka (köztük drágább és jobb minőségű) között lehet válogatni. De, ha nincs más gyógyszertár a környéketeken, ajánlom én is a DM-et, ott van többek között ClearBlue és Corax Be Sure teszt, amelyeket csak ajánlani tudom.

Másik, egyetértek, hogy férfit nem szabad elküldeni tesztért, sem más női dologért, sőt, én ha elküldöm közértbe a férjemet valamiért, tuti, hogy min. egy valamit elront vagy elfelejt:)

2010. nov. 20. 09:22
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Nálunk ugyanez volt a helyzet. :) férjnek van kártyája, na meg engem sokan ismernek, és nem kellett volna kiderülnie, hogy mi a terve, ezért ő ment és vett, mindig! És jééééé, szeret, :)

Na a lényeg, hogy jön oda utána hozzám, hogy hogy beégettem, mert nincs is olyan, hogy 10es teszt....

szóval ennyit a gyógyszertárosokról.

Egyébként meg a babaprojekt nem csak a nő ügye... szerintem közös dolog. Mért ne vehetné a tesztet a férfi? ez hülyeség.

2010. nov. 20. 09:36
 13/29 A kérdező kommentje:

:-))) Akkor tudod miről beszélek :-)

Köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 20. 10:09
 14/29 anonim ***** válasza:
80%
Az én férjem mensi közeledtével már számolja a napokat, sosem kértem, hogy vegyem tesztet de minden hónapban mensi előtt már egy egész raktárkészletre való teszttel jön haza:) profi már benne, mindig 10-es tesztet vesz, amazon, qupido, mistreal vagy mi:))és felháborodva mondta egyik alkalommal, hogy a gyógyszertáros azt mondta neki mikor qupidót kért egyik helyen, hogy olyan nem is létezik, férjem meg megmagyarázta neki, hogy de bizony van olyan teszt jobb ha utána néz mert ha nem nincs a munkahelyén keresnivalója:) nálunk a nagybevásárlást is ő intézi és bizony felhív az üzletből, hogy mennyi betét vagy tampon van itthon, mert megveszi azt is kérés nélkül, és amikor tesztelek nem dugdosom előle a pisis tesztet mert egyszerűen miután akcióba lép a teszt kiküld a fürdőből és ő akarja látni először, hogy végre pozitív lett:))és imád és szeret és ezek a női dolgok nem vonnak le semmit a kapcsolatunk vonzerejéből.
2010. nov. 20. 12:38
 15/29 eszo ***** válasza:
totál egyetértek az utolsóval!!!! szép pár lehettek:-))
2010. nov. 20. 13:29
 16/29 eszo ***** válasza:

ja, és bocs az offért!

Tényleg vannak különböző érzékenységű tesztek..nem te vagy a hülye!!

csak jobban a 25-ösek vannak elterjedve..gondolom ezért néznek néhányan furán.

meg lehet olyan volt a gyógyszertáros, aki már vagy 30 éve szült és nem emlékszik, vagy akkor még nem volt ilyen..most meg már nincs benne annyira ebben a témában, de ha köptetőt kérsz tőle, abban profi!

na mindegy..szóval sok sikert a továbbiakban és kívánok egy következ pozi tesztet!:-))

2010. nov. 20. 13:31
 17/29 anonim ***** válasza:
Köptetőről jut eszembe:) a férjemnek az urulógus azt mondta ,hogy amikor nekem elkezdődik a ciklusom ő kezdje innia a Mucopront köptetőt mert felhígítja a váladékot amibe a katonái úsznak és könnyebben mozognak:)
2010. nov. 20. 13:48
 18/29 anonim ***** válasza:

12:38 as:

gratulálok nektek, tényleg szép pár lehettek! És teljesen egyetértek :))))

2010. nov. 20. 13:57
 19/29 anonim ***** válasza:
13:48as, ezt tényleg andrológus mondta? És tényleg használ?
2010. nov. 20. 13:58
 20/29 anonim ***** válasza:

előző vok:

urológus bocs :(

2010. nov. 20. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!