Páromat beégette a gyógyszertáros :-S Ráförmedt, hogy honnan veszi, hogy vannak érzékenyebb, és kevésbé érzékeny tesztek. Azt mondta, ezek mind ugyanolyanok! Miért?
Elküldtem tesztért, és megkértem, hogy lehetőleg olyat hozzon már, ami 10-es. Erre felháborodva hazajött, és mesélte mit mondott a gyógyszerész, hangosan beégette mindenki előtt, hogy miről beszél, minden teszt 25-ös. Szerintetek? Bízik bennem a párom, de most mégis úgy érzem, hogy bizonytalan, hogy kinek is volt igaza, lehet én olvasgatok itt mindenféle hülyeséget a neten, a gyógyszertáros meg csak tudja. Nem mondta ki, de szerintem ezt gondolhatja. :( xD
A múltkor meg egy másik gyógyszertárban mondta a nő, hogy ezek a cickafark, palástfű teák semmit sem érnek, ha ciklust akarok rendbehozni, mert ezek csak a mensis görcsöket enyhítik max., de ő nem ajánlja. Már akkor beszólt a párom, hogy nem kell mindent elhinni, amit itt olvasok. :-) De ez a tesztes dolog... Most én égek megint. :-)
Miért nem te mentél el tesztért? :D
A neten sok hülyeséget lehet ám olvasni.Nem vetted még észre?
Neki van egészségkártyája, meg amúgy is indult valahová, mondtam, hogy akkor egyúttal ugorjon már be a gyógyszertárba.
Én még mai napig be tudok égni a párom előtt xD Olyan fura. :-)
Ezt már én is tapasztaltam. Nézett rám furcsán a gyógyszertáros hogy mit akarok itt 25, 10, -es tesztekkel?
Aztán én elkértem az összes fajta dobozt ami náluk volt és én mutattam neki a dobozon, hogy nézze csak ezen az van hogy 25 ezen meg az hogy 10! Én is meglepődtem nagyon. Ennyit a gyogyitárosokról!!!!
A gyógyteákról meg csak annyit, hogy persze hogy azt mondja hogy hülyeség a tea, akkor nem vennéd meg a drága gyógyszereket! Persze van akinek olyan "súlyos" a problémája hogy gyógyszer kell, de akinek csak egy kisebb segítség kell, annak szoktak segíteni.
legalább megmondta a frankórt a gyógyszerész
ezek atesztek valóban nem 100%-osak, csak olyan kb megbízhatók, de természetesen nem lehet magad rájuk bízni
Szerintem, ha minden teszt 25-ös erősségű lenne, akkor minek neki számjelzést adni? Akkor lenne a teszt és kész. Mi alapján 25-ös?
A gyógyszertárban lehet, hogy csak az volt. Egyébként ezek a gyógyszertárosok elég furcsa emberek. Engem is többször kiakasztanak.
Sose küld férfit terhességi tesztért! Ez a szerelem halála. Megindokolhatjátok, de akkor is. Az ilyen helyzetek miatt. -17 a férfiassági skálán!
A gyógyszerész évekig tanult az egyetemen. De te beszélj vele, ne tedd ki ennek a párodat. Ez a fogamzásra se lesz jó hatással. A szerelemnek égnie kell, ha gyereket akarsz. Lángolnia! Maradj titokzatos!
És kérlek! Ha megfogan, ne egy pisis tesztet dugj az orra alá! Inkább valami gyertyafényes dolog, vagy MMS.
45 nő
Előzőnek, húha hát azért nem ennyire drámai sztem manapság.
A pisi tesztekről meg csak annyit, vannak olyan tesztek amikre rá kell tenni a kupakot úgyhogy semmi szaga és nem látszik a pisis rész se.
Ettől még lángolhat a szerelem :)
De tiszteletben tartom a véleményedet.
Nekem az jutott ilyenkor eszembe, hogy akkor mennyire hihetek a gyógyszerésznek, amikor felvilágosítást kérek egy-egy gyógyszerrel kapcsolatban, pl. szedhetem-e kismamaként, vagy adhatom-e a 2 éves gyerekemnek...stb.
Hát, már nemigen fogok hozatni vele semmi ilyesmit. :-) De amúgy segítőkész és lelkes a párom, nálunk semmi probléma nem volt még abból, hogy nem voltam annyira "titokzatos". Meg tudunk beszélni mindent apró dolgot, mert érdeklődik a nőcis dolgaim iránt is. :-) Ezért is szeretem annyira! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!