Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megcsinálná nekem valaki a...

Megcsinálná nekem valaki a tesztemet negativra?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 13. 15:10
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

...ja még annyi hogy ezt nézd meg hátha segít választ kapnod:

[link]

2010. nov. 15. 23:54
 32/42 anonim ***** válasza:
17:01 es vagyok.Esküszöm ugyanúgy vagyok mint te ugyanezzel a tesztel.Ilyen halvány volt mint neked 13 a nemvárt napján.azóta nem mertem még tesztelni.Te ma teszteltél?
2010. nov. 16. 09:53
 33/42 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Tüneteim még mindig megvannak.Nyom a méhem és a cickóm érzékeny.Reggel émelygés.Persze ebből menzi is lehet.
2010. nov. 16. 10:00
 34/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Hát nagyon szomoru vagyok :( már alig fáj a cicim, a derkam és a hasam még mindig ugyanugy,de szerintem semmi sincs mert ma reggel a masodik pisibol/fel oran belul/ csinaltam one-step tesztet és totál nega lett. De akkor miért van még mindig megjon érzésem?fel lennék fázva? Elméletileg ez már a 14 vagy a 15.dpo-m. szerintem nincs eselyem. a cicifajdalom is mulik. es valtozoan egyik nap van folyasom masik nap nincs. kicsit neha feheres. hát nem tudom. már csak abban bizok hogy a tesz-veszes tesztek sz@rok és nem mutatja ki. de ez hülyeség. ezt már csak a magam megnyugtatására találtam ki, mert mar több mint egy éve nem esek teherbe. nem tudom mi legyen.feladom. egy csomo tesztet rendeltem netrol, lehet hétvégén még egyet kiprobalok. Koszi hogy velem vagytok, de már el is fogott a bögés :( utolsonak drukkolok,ird meg mi lett. bárcsak neked sikerulne
2010. nov. 16. 17:18
 35/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Ma reggel teszteltem nem bírtam tovább.Negatív lett sajnos.Már bizti mutatnia kellett volna.Nagyon erős tüneteim vannak remélem megjön a napokban hogy új lappal kezdhessek.:((((

2010. nov. 17. 10:35
 36/42 anonim ***** válasza:
utoló vagyok.Azt nem mondanám hogy korai a tesztelés mert azt mondják a One Step már a 9-ik dpon kimutathat hcgt.Ezért gondoltam hogy én már a 18-adikon vagyok és mutatnia kellene erősen.Nekem egy nagyon halvány vonal van állandóan.
2010. nov. 17. 10:39
 37/42 A kérdező kommentje:

hát nem tudom én még várok talán jövö 7ig ha nem jön meg akkor veszek egy normális tesztet vagy megyek dokihoz. Csak az a baj hogy annyiszor voltak már ilyen menzis tuneteim, és már annyi tesztet ellöttem mint égen a csillag :( és most sem érzem hogy ,,terhes,, lennék :(

de azért megírom majd a továbbiakat is! utolso válaszolo azért még van remény! majd irj hogy mi lett veled!

2010. nov. 17. 15:21
 38/42 anonim ***** válasza:
oké majd írok ha megjött!Neked drukk!
2010. nov. 17. 19:22
 39/42 A kérdező kommentje:
Nálam nincs baba :( a mai One step is negatív. Szerintem fel vagyok fázva, mert állandoan pisilnem kell. és hiába megyek el, utána rögtön érzem hogy megint kell, mintha valaki szorongatná ott lent :( holnap ha ugy alakul megyek dokihoz, de ha megsem jön össze akkor kedden megyek. Meglátjuk mit mond. De baba tuti nincs :(
2010. nov. 18. 14:10
 40/42 anonim ***** válasza:
Ne add fel még lehet.Van akinek 1 hétre rá mutatta csak ki a teszt!Megírod majd mit mondott a doki?Nekem a mai negatív lett ismét de nem adom fel.
2010. nov. 19. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!